Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Ti hogyan öltözkö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Ti hogyan öltözködtök?

Figyelt kérdés

van különösebb stílusotok, vagy inkább olyan átlagos?

hajatokat hogyan hordjátok? ékszer, tetoválás?

ruházat milyen? általában hétköznapokban és ha esküvőre vagy valami kiöltözést kívánó eseményre mentek, oda mit vesztek fel? sminkeltek e?

ilyenekre lennék kíváncsi.

beszédstílus is érdekel, még az is milyen cipőt hordtok.

21 éves leszbikus vagyok és érdekel, ki hogyan öltözködik :D

óh és az is jó lenne ha odaírnátok ki hol lakik, mert ugye a pestiek öltözhetnek szabadabban, míg egy kisebb városban megnéznek bármi szokatlan van az emberen :D

2017. okt. 6. 10:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nőiesnek mondanám magam de nem szeretem a kényelmetlen cuccokat, úgyhogy ékszert sem hordok, meg magassarkút se, sőt, nagyon szűk farmert se. Amikor jó idő van akkor szoknya, balerinacipő, amikor rossz idő van akkor belül bundás cicanadrág és lapos talpú csizma. Szeretem a fodros, csipkés felsőket, a blézert és a bolerót. Leginkább fekete-fehérben öltözködöm de tetszik a kék árnyalatai is, meg a barna-bézs kombó.

A hajam vállig érő fekete, féloldalas frufruval. Kiengedve hordom de csak mert lusta vagyok :)

A smink nálam csak egy szemceruzából és egy szempillaspirálból áll, mert a bőröm szép, nem kell alapozó. A szájfénytől és a rúzstól nem lehet enni, inni, csókolózni és amúgy is lenyalnám :D

a körmömet imádom festeni, de mindig rövidre vágom, zavar ha túl hosszú és a szexnél se ideális :)

4 tetoválásom van, egy a tarkómon, egy a combomon, egy a bokámon és egy az alkaromon.

Csak akkor változok lipstick-é, ha kiöltözős bulikba megyek, de akkor én vagyok a Pretty Woman, mindenféle beképzeltség nélkül :D

Szerintem szépen, artikulálva, választékosan beszélek, néha kicsit hangosan és néha kicsit káromkodva...

Vidéki vagyok :)

2017. okt. 20. 09:04
 12/12 A kérdező kommentje:
helyesen makkoshotyka. telepules nev. nezz utana ha mar van idod poenkodni ;)
2017. okt. 24. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!