Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, ti összejönnétek biszex lánnyal?

Figyelt kérdés

Tudom már régebben is feltették a kérdést, de a mostanában ebben a kategóriában aktív emberek véleménye érdekel.

Valamint azért is tettem fel a kérdést, mert vannak olyan leszbikusok, akik nem jönnének össze biszex lánnyal.

Kérlek indokoljátok meg, ha nemmel válaszoltok!

Köszönöm!:)

2017. aug. 28. 19:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
hagyd már a marhaságokat!
2017. aug. 28. 19:18
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két leszbikus barátnőm is volt már és nem zavarta őket hogy biszex vagyok :)
2017. aug. 28. 19:55
 3/17 anonim ***** válasza:
22%

Én nem jönnék össze biszexel. Nem akarok pasikkal versenyezni, folyton azon aggódni, hogy mikor kell neki pasi is, mikor leszek kevés. A hármasról, attól, hogy a pasi nézzen minket vagy, hogy mellettem párhuzamosan találkozgasson férdival is meg hallani sem akarok, felfordul a gyomrom az ilyesmitől. Bár, ha ezektől mentes( tudjuk,hogy nagyon kicsi a valószínüsége), meĺlé még marhára le kéne nyűgöznie, hogy összejöjjek vele, de akkor sem szívesen tenném.

25/L/N

2017. aug. 28. 20:42
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
#3 Megértem és elfogadom a véleményed de azért sajnálom. Én biszex vagyok de soha nem csalnám meg a párom. Most is egy lánnyal járok és nem érdekel mellette senki más, nem tud versenyezni vele senki, nincs is szükségem másra. Hármastól meg ilyenektől nekem is felfordul a gyomrom egy kapcsolatban. Csak azért írom hogy tudd hogy azért ilyen is van :)
2017. aug. 28. 21:17
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nem ismerek olyan biszexet, aki nővel él tartós kapcsolatban évek,évtizedek óta. Végül úgyis ferfi mellett kötne ki, én meg nem vagyok sem trófea,sem játékszer,sem kísérleti nyúl.
2017. aug. 28. 21:23
 6/17 anonim ***** válasza:
37%
Engem nem zavar ,meg en aztgondolom egy embert aki meleg /leszbikus akkor is erdeklk h vajon milyen az ellenkezovel ,hisz minden ember kivancsi es ezzel semmi baj:) 20/L/L
2017. aug. 28. 21:37
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

Rosszul gondolod.Engem marhára nem érdekel milyen az ellenkező nemmel, mivel most is ha rágondolok csak undort és félelmet érzek,tudom,hogy nekem nagy trauma lenne. Akit érdekel az valazínű biszex. Egy leszbikusnak/melegnek rossz lenne az ellenkező nemmel, és ezt tudják is, a heteróknak meg a saját nemükkel lenne rossz,és ők ia tudjak ezt,azért nem akarják csinálni. Olyan mint vannak akik vagdossák magukat, de én nem vagyok kíváncsi rá, hogy nekik milyen mivel tudom,hogy nekem rossz lenne és fájna.

Előbb tisztában kéne lenne a fogalmakkal és a jelentésükkel, azután okoskodni.

2017. aug. 28. 21:51
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyűek ezek az általánosítások. Én összejönnék biszex lánnyal, mert a hűség nem ezen múlik.
2017. aug. 28. 22:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
En biszex vagyok es soha nem csaltam/csalnam meg a parom. Viszont leszbikus lany mar csalt meg, ugyhogy ennyit errol :D. Ahogy elottem is irtak, nem kell versengenie se semmilyen pasival, mert nekem o kell, nem egy pasi eppen. A szemelyisege szamit egy embernek, nem a neme. Szoval hagynek el senkit csak azert, mert epp a masik nemre vagyom. Egyebkent is sokkal jobban vonzanak a lanyok...
2017. aug. 28. 23:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
*nem hagynek el
2017. aug. 28. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!