Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, ti összejönnétek biszex lánnyal?
Figyelt kérdés
Tudom már régebben is feltették a kérdést, de a mostanában ebben a kategóriában aktív emberek véleménye érdekel.
Valamint azért is tettem fel a kérdést, mert vannak olyan leszbikusok, akik nem jönnének össze biszex lánnyal.
Kérlek indokoljátok meg, ha nemmel válaszoltok!
Köszönöm!:)
2017. aug. 28. 19:10
11/17 anonim válasza:
Amúgy engem is jobban vonzanak a lányok ahogy a többi biszex lányt is akit ismerek. Persze ez még nem jelent semmit, nem azt mondom hogy akkor biztos mi vagyunk többségben de azért nem ritka.
12/17 anonim válasza:
Sajnos össze. :D
Amiket fentebb megírtak, sajnos azok a félelmek bennem is léteznek. Ilyen helyzetben pedig egy ép, normális kapcsolatot nehéz fenntartani.
13/17 anonim válasza:
Össze. Az, hogy biszex, nem jelenti azt, hogy nem lehet hűséges. Személyiségtől függ, hogy megbízom-e benne. Leszbikus lánynak is ugyanannyi esélye van megcsalni.
14/17 anonim válasza:
mivel többségetek 20 év felett volt, vagy legalább 18 felett, én arra lennék kíváncsi, hogy fiatalabb korban se jöttetek volna össze biszexszel? 15-16 évesen, még azért nem olyan komolyak a kapcsolatok, mint 20 évesen, akkor még az ilyen "úgy is végül férfival lesz" dolgok annyira nem meghatározóak.
15/17 anonim válasza:
Ha most szimpatikus és összeillünk, engem nem zavarna , h most biszex, nem számít, ez úgy is a személyiségén múlik.
16/17 anonim válasza:
Vannak fiatalabbak is. Én 17 vagyok.
#13 voltam.
17/17 anonim válasza:
Igen, én összejönnék biszex lánnyal. Szerintem mindegy, hogy valaki csak a lányokhoz, vagy a lányokhoz IS vonzódik. Az, hogy egy lány megcsalja a barátnőjét nem attól függ, hogy mindkét nemhez, vagy csak a sajátjához vonzódik. Ez csakis a belső tulajdonságaitól függ, hogy hűséges típus-e. A fiúk fejével nem tudok gondolkozni, de úgy gondolom, hogy ez rájuk is vonatkozhat. Ha engem szeret, egyáltalán nem zavarna, ha a barátnőm a fiúkhoz is vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!