Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, ti összejönnétek biszex lánnyal?

Figyelt kérdés

Tudom már régebben is feltették a kérdést, de a mostanában ebben a kategóriában aktív emberek véleménye érdekel.

Valamint azért is tettem fel a kérdést, mert vannak olyan leszbikusok, akik nem jönnének össze biszex lánnyal.

Kérlek indokoljátok meg, ha nemmel válaszoltok!

Köszönöm!:)

2017. aug. 28. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy engem is jobban vonzanak a lányok ahogy a többi biszex lányt is akit ismerek. Persze ez még nem jelent semmit, nem azt mondom hogy akkor biztos mi vagyunk többségben de azért nem ritka.
2017. aug. 28. 23:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Sajnos össze. :D

Amiket fentebb megírtak, sajnos azok a félelmek bennem is léteznek. Ilyen helyzetben pedig egy ép, normális kapcsolatot nehéz fenntartani.

2017. aug. 29. 07:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Össze. Az, hogy biszex, nem jelenti azt, hogy nem lehet hűséges. Személyiségtől függ, hogy megbízom-e benne. Leszbikus lánynak is ugyanannyi esélye van megcsalni.
2017. aug. 29. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
mivel többségetek 20 év felett volt, vagy legalább 18 felett, én arra lennék kíváncsi, hogy fiatalabb korban se jöttetek volna össze biszexszel? 15-16 évesen, még azért nem olyan komolyak a kapcsolatok, mint 20 évesen, akkor még az ilyen "úgy is végül férfival lesz" dolgok annyira nem meghatározóak.
2017. aug. 29. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha most szimpatikus és összeillünk, engem nem zavarna , h most biszex, nem számít, ez úgy is a személyiségén múlik.
2017. aug. 30. 00:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Vannak fiatalabbak is. Én 17 vagyok.

#13 voltam.

2017. aug. 30. 01:05
 17/17 anonim ***** válasza:
92%
Igen, én összejönnék biszex lánnyal. Szerintem mindegy, hogy valaki csak a lányokhoz, vagy a lányokhoz IS vonzódik. Az, hogy egy lány megcsalja a barátnőjét nem attól függ, hogy mindkét nemhez, vagy csak a sajátjához vonzódik. Ez csakis a belső tulajdonságaitól függ, hogy hűséges típus-e. A fiúk fejével nem tudok gondolkozni, de úgy gondolom, hogy ez rájuk is vonatkozhat. Ha engem szeret, egyáltalán nem zavarna, ha a barátnőm a fiúkhoz is vonzódik.
2017. szept. 21. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!