Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus és biszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus és biszexuális lányok nektek őszintén szólva tetszenek a telt idomokkal rendelkező Nők?

Figyelt kérdés

Nekem igen.

Olyan nőies és vonzó számomra. Férfi szempontból de nem tudom hogy női szempontból szintén vonzó számotokra ?

Például miért igen vagy miért nem ?

Tetszenek az érett Nők is például a 40 év körüli nők is gyönyörűen néznek ki telt keblekkel meg ha kisebb az is szép!

20 éves fiú vagyok.

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kort is írhattok ha szabad tudni.

2017. szept. 24. 09:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%

Mert a 20 év körüli telt keblekkel rendelkező lányok nem lehetnek szépek?

Csak a 40 körüliek??

2017. szept. 24. 09:38
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
En imadom a telt idomokkal rendelkezo noket:)
2017. szept. 24. 09:40
 3/14 A kérdező kommentje:

Dehogynem azok is szépek. Csak egy szimpla példaként említettem.

Az jó

2017. szept. 24. 09:43
 4/14 anonim ***** válasza:
66%

Mindenem az asszonyos testalkat (nagy mell,szeles csipo,kerek fenek) nincs annal vonzobb!

Viszont en inkabb maradnek a korosztalyomnal

A 40es nok kozt is akadnak csinosak de hozzajuk kepest en meg gyerek vagyok

23/ll

2017. szept. 24. 09:55
 5/14 A kérdező kommentje:

Tisztelt utolsó hozzászóló: igazad van köztük is akarnak vonzók de a korosztályod belli nők is szép számmal akadnak.

😇😊

2017. szept. 24. 10:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen mindegy. Nem csak egy telt mell lehet szép és kívánatos. Nekem sincs telt idomom sajnos és akikkel dolgom volt, nekik sem volt túlságosan telt. Ettől még kívánatosak voltak számomra.
2017. szept. 24. 11:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szépek a teltebb nők is, de számomra nem ők a vonzóbbak, hanem a vékony testalkatú, közepes vagy kisebb mellűek. Csodaszép fenékkel. :) Láttam már 40-es nőt, olyan fenekékkel, hogy utána kellett néznem...de ez ritka, így maradok a korosztályomnàl. :D
2017. szept. 24. 13:19
 8/14 anonim ***** válasza:

Vonzó és tetszik, viszont nem csak a telt idomú nők tetszenek. De tagadhatatlanul megakad a tekintetem az ilyen lányokon.

22/l/l

2017. szept. 24. 14:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem vonzóak igen. A nőiesen teltek, de nem az elhízottak. Inkább a vékonyakat preferálom 19 N bi
2017. szept. 24. 15:11
 10/14 anonim ***** válasza:
9%
26 vagyok és imádom a megfelelő helyen levő idomokat. A fenék, a mellek. :) Mindent imádok a nőben, ami a klasszikus nőiességet tükrözi. Pl. nekem a szexi kismamák is nagyon vonzóak, valószínű mert a nőiesség tetőfoka, ha valaki anyuka lesz, vagy már az. :) 26/L/L
2017. szept. 25. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!