Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez akkor most nekem gaz, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdmaskor kérdése:

Ez akkor most nekem gaz, vagy neki? tobbilent

Figyelt kérdés

van egy csaj akivel ugymond regota logok, teljesen haverilag. de az utobbi idoben azt vettem eszre h bejovok neki

(hosszulenne h mibol tudom) es hat mostanaba sok alkalmat ad h ra mozduljak( igen en mert en vagyok a dominansabb fel) de en egyaltalan nem akarok,nem tudok , nem tetszik ugy

Akkor most az nekem gaz ha csak ulunk es zenezunk vagy neki? kicsit csicskanak erzem magam miatta de hat ha egyszer nem indit be

ertitek .

so erezzem rosszul magam? vagy mitcsinaljak ennel jobban hogyan tudnam kozolni vele

2017. szept. 10. 11:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#9-es: kérlek, nézd meg a kategóriát :D
2017. szept. 10. 12:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hülye gyerek jó hogy két csajról van szó.
2017. szept. 10. 12:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp tisztázd,hogy nem akarsz vele komolyat csak barátságot. Ezt úgy is előadhatod,hogy "egyik nap ezen ggondolkodtam,de veled csak barátságot tudnék elképzelni" vagy "azt álmodtam,hogy veled voltam,de ezt a valóságban lehetetlennek tartom" meg hasonlók. Nem értem ez miért okozna neked gondot.
2017. szept. 10. 12:57
 14/20 anonim ***** válasza:
9%

Vagy beszélj neki egy fiúról, hogy milyen helyes, szívesen összejönnél vele.

Hátha veszi a lapot, hogy nem lánnyal és nem vele szeretnél lenni.

2017. szept. 10. 13:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Akár ki is találhatsz valami sztorit hogy neked más tetszik, de szerintem a legjobb megoldás az lenne ha őszintén, nyíltan tisztáznád vele a helyzetet, az már nem rajtad múlik hogy ő ezt hogy kezeli, de tisztában lesz a helyzettel. Ha nem teszed meg csak áltatni fogod, ami egyikőtöknek se jó.
2017. szept. 10. 13:12
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is tisztázd le.

Ha meg letagadja, akkor az nem a te problémád, hanem magának okoz a lány szenvedést ezzel. :/

2017. szept. 10. 13:16
 17/20 anonim ***** válasza:
76%

LESZBIKUS kategória, hogy nem üti ki ez az emberek szemét??

Kérdező: egyszerűen tisztázd vele, hogy te kizárólag barátként gondolsz rá. Ha letagadja, akkor is elmondhatod neki, hogy ezek szerint félreértetted, de amúgy sem tudnál vele többet elképzelni, HA ESETLEG ő másképp érezne.

Innentől tőle függ, hogy fogadja, hogy kezeli. Neked kell ismerned őt és magadat, hogy ilyenkor a távolságtartás jobb-e vagy mi legyen.

2017. szept. 10. 13:28
 18/20 anonim ***** válasza:
kérdező! te vagy biszex vagy a lány ? mivel ott van a kulcsszavakba h biszex
2017. szept. 10. 13:37
 19/20 A kérdező kommentje:
a masik lany a bisex
2017. szept. 10. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Mondd el neki nyíltan: csak barátkozni akarsz.

Ha ez neki megfelel, akkor oké, de több nem megy neked.

Ennyi, mást nem nagyon tudsz csinálni.

Esetleg azt, hogy elkerülöd, de ha szeretnél vele lógni akkor ez nem opcionális.

2017. szept. 10. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!