Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sűrgős! Mi tevo legyek, csip...

Sűrgős! Mi tevo legyek, csip a pisim, nemi szervem bevan gyulladva? (Tobbilent)

Figyelt kérdés

Hetfon kezdodott ez az egesz, viszketett, majd lattam h bevan gyulladva, majd akkor ugy lattam h a mirigyek holyagosak lettek.

Kedden megjott a mensim.

Kedden-szerdan meleg vizbe ultem, remenykedve h csak egy felfazas, agy egy kisebb fertozes ami elmulik. Majd csutortokon vettem egy nivea intim mosakodot, este megmostam vele es mara mar ugy vettem eszre h a viszketest elmult de csip a pisim, es ugy lattam h nemi szervem pirosak, ott belul.

Mensim meg nem mulott el.

Igy a baratommal (hnap) egyutt lehetek vagy sem?

Szerintettek a m

2016. máj. 13. 15:42
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

* szerintettek a mosakodo segiteni fog?

Mit ajanlotok erre ? Mi tevo legyek? Nem szeretnek nogyogyaszhoz menni, eletembe nem voltam.. (Tudom jonnek a kommentek h irany a doki de en addig szeretnem huzni mig tudom) baratomnak elmondjam h oda lent nincs valami okes, ha igen hogy?

2016. máj. 13. 15:45
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Mi lenne ha elmennél vele orvoshoz? Ez nem olyan amit házi praktikákkal orvosolni lehet.
2016. máj. 13. 15:46
 3/13 A kérdező kommentje:
Bizok benne h van valami kenocs vagy barmi ami segit...orvos nelkul , meg meg mensizek igy orvoshoz nem lehet elmenni.
2016. máj. 13. 15:49
 4/13 anonim ***** válasza:
57%

Ne bízzál semmi kenőcsben. El kell menni nőgyógyászhoz, mert itt a gyakorin nem sok nőgyógyász (egy sincs) van, aki leírásod alapján diagnózist állítana fel.

Az esetedben lehet durva gyulladás, vagy gomba, vagy candida, vagy petefészek gyulladás etc... ezer hiba lehet ott. Azt, hogy megjött a menstruációd sem gond. Az orvosnál elmondod, hogy megjött, de ez és ez a tünet. Van orvos aki menset alatt is vesz mintát, és megvizsgál. Van aki több kérdést feltesz, és tudja majd a jó diagnózist.

Ne itt kísérletezzél.

2016. máj. 13. 15:59
 5/13 A kérdező kommentje:

Hat ma mar nem kell elmennem, majd csak jovo heten.

De azert koszonom:)

Candida tunetei micsodak?

Csak nincs azom :o vagyis remelem..

Mitol csiphet a pisi? Inkabb akkor gyulladas nem de?

2016. máj. 13. 16:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Este 8-ig van rendelés a dokinál.. Sok sikert
2016. máj. 13. 16:29
 7/13 A kérdező kommentje:
:)itt mas a szitu. Hetekkel elobb kell idopontot kerni..
2016. máj. 13. 16:38
 8/13 anonim ***** válasza:

4#-nek teljesen igaza van.

Amíg nem jutsz el dokihoz igyál gyógyteákat, sok ásványvizet és kamillás ülőfürdőzz.

Szexet addig felejtsd el, mert csak rontani fog az állapotodon + barátod is mgfertőzheted.

Amint tudsz menj orvoshoz.

2016. máj. 13. 16:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Ugy olvastam itt gyakori kerdeseken (2010es) h a citromos viz segit ha gomba van? Igaz?
2016. máj. 13. 17:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem lehet h csak egy felfazas?? Es attol gyulladt be minden?
2016. máj. 13. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!