Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol dagadhat be a kisajak,...

Mitol dagadhat be a kisajak, es gyulladhat be a korulote? (Tobbilent)

Figyelt kérdés

Menstruacio elott eletembe eloszor neki alt viszkedni ott ,,lent" majd furdeskor ereztem h erzekeny es ahogy meg neztem lattam h bevan gyulladva es h a feher potyok (lehet hulyeseg, valami mirigyeknek mondjak) pirosak es olyan mint ha kicsi holyagok lennenek ez volt mensi elott egynappal. (Mensi elott ketnappsl is viszketett de akkor azt hittem h csipkes tanga tehet rola, es az eros folyas.)De a mensim megjott masnap, es most masodik napban vagyok es ugy erzem mint ha csillapodna, de meg mindig erzekeny, es ha hozza nyulok faj is kicsit ,olyan mint ha szurna.

Nogyogyaszhoz nem szeretnek elmenni, meg eletembe nem voltam es csak vegso esetekben szeretnek. Valami hazi pratika erre? Ez gombara utal? Hogy lehetne meg elozni? Valami jo tipp?

2016. máj. 10. 23:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez már a végső eset. Mensi után sipirc az orvoshoz.
2016. máj. 11. 00:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Az elso es legfontosabb dolog hogy irany a doki! Muszály! Én is szoktam igy járni de elég ritkán és âltalában a tanga dörzsöli fel akkor hogyha nagyon meleg van es izzadok vagy eros feher fojasom van és ugyanezek a tunetek jelentkeznek nálam is.Nekem pár héten belul elmulik de van hogy másfel honapig is ugy van ha nagyon kidorzsoli. De szerintem jobb ha dokihoz mesz!
2016. máj. 11. 00:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmiféle "végső eset"!

Feltehetőleg gombád van, vegyél gyógyszertárban Canesten kombit, ez egy széles spektrumú gombaölő és ha tényleg gomba akkor elmúlik tőle 3-4 nap alatt. KÁRT NEM teszel vele, a legrosszabb ami történhet, hogy nem múlik el, mert nem gomba. Akkor viszont irány az orvos!

2016. máj. 11. 12:51
 4/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :) akkor most vegso eset vagy sem?

Harmadik napban vagyok, es ugy veszem eszre csokkent.

Harmadik valaszolo , canesten kombit kiadjak recept nelkul? Kb mennyibe kerul? Kart nem teszek vele, de ha hasznalom, akkor megelozesre is jo? Es ha megprobalok valami intim mosakodot?

Semmi fele kepp nem szeretnek ezzel orvoshoz fordulni, vagyis majd egyszer elszeretnek menni, de nem ezzel a problemaval .. Persze ha nem mulik, elmegyek.

2016. máj. 11. 16:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Persze, kezdd el kezelgetni magad találomra. Véletlenül se menj el orvoshoz, még a végén meggyógyít.
2016. máj. 12. 22:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Canesten nem okoz kárt!! Esetleg nem segít, ez a maximum!

De nagyon valószínű hogy gombát szedtél össze és azt 3-4 nap alatt elmúlasztja. Nem tudom a pontos árát, 2-4 eFt között lehet. Canesten kombit vegyél, mert ahhoz van hüvely tabletta is.

2016. máj. 13. 07:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbáld meg a Canestent. Baj nem lehet belőle!
2016. máj. 13. 07:55
 8/13 A kérdező kommentje:

Mar csip a pisim is. Akkor valoszinu h gomba lehet?

17eves lany vagyok, hasznalhatok en canesten combit?

2016. máj. 13. 14:49
 9/13 A kérdező kommentje:

Esetleg valami kenocs fele nincs ra?

Nem szeretnek kupozni.

2016. máj. 13. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kell a hüvelytabletta is!
2016. máj. 13. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!