Sűrgős! Mi tevo legyek, csip a pisim, nemi szervem bevan gyulladva? (Tobbilent)
Hetfon kezdodott ez az egesz, viszketett, majd lattam h bevan gyulladva, majd akkor ugy lattam h a mirigyek holyagosak lettek.
Kedden megjott a mensim.
Kedden-szerdan meleg vizbe ultem, remenykedve h csak egy felfazas, agy egy kisebb fertozes ami elmulik. Majd csutortokon vettem egy nivea intim mosakodot, este megmostam vele es mara mar ugy vettem eszre h a viszketest elmult de csip a pisim, es ugy lattam h nemi szervem pirosak, ott belul.
Mensim meg nem mulott el.
Igy a baratommal (hnap) egyutt lehetek vagy sem?
Szerintettek a m
citromos víz nem jó sem a gombára sem a gyulladásra. Mivel egyikünk sem nőgyógyász így tippelni sem szabad, hogy ez gomba vagy gyulladás vagy csúnya bármilyen fertőzés. A canesten ebben az esetben sem jó megoldás mert nem tudod mi a bajod.
Az meg, hogy hetekkel később kapsz időpontot csak egy kifogás, hogy ne kelljen dokihoz menned. Ha baj van, akkor mehetsz időpont nélkül is, csak ugye akkor várnod kell. Arról nem is beszélve, hogy hétfő óta tudsz erről, mégsem kértél időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!