Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lánynak milyen érzés egy férfival együtt lenni?
Figyelt kérdés
Bisex barátnőm van és felajánlotta, hogy mi lenne ha hármasban csinálnánk. Még nem bólintottam rá, mert még gondolkodok rajta. Férfival még sose voltam és nem igazán tudom elképzelni, hogy mennyire fog tetszeni. Veletek történt már ilyesmi?2017. szept. 5. 14:54
11/13 anonim válasza:
Kamu. Ha leszbikus lennél el sem gondolkodnál rajta, hogy pasival legyél, ez "de a baránőm fontos nekem" meg tipikus béna pasiszöveg. Ha egy leszbikus nőnek fontos a barátnője nem tűrné el hogy más hozzáérjen.
Ha igaz, akkor te biszex vagy , nem leszbikus. Egy leszbikus tudja, hogy rossz lenne pasival. Biszex vagy és pont.
12/13 A kérdező kommentje:
Nost... Megtörtént a dolog éééés.. nemvárt módon élveztem! Mivel előbb közösen elmentünk ebédelni stb... jófj pasi volt, akkor bisex lennék? Mert nem igazán tudom, össze vagyok zavarodva, más pasival ugyan ugy nem tudnám hogy tetszene-e, de vele tetszett és folytatnám is akár...
2017. szept. 10. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!