Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszek először együtt nővel, tippek?
Esdig csak férfiakkal voltam, első kaland lesz nővel, vagy talán nem is csak kaland. De a lényeg h fogalmam sincs mi a menet. Értem h majd magától jön és nem is félek de mivel név nélkül megy leírnátok nekem pár saját sztorit h csinaljatok?
Pl:mindegy h ki kezdi a masiknak?, egyszerre dolgok?,eszközök talan?, vagy megfog elegedni nyelvvel, ujjal?
Neki is ez lez az első nővel...
Akkor moat lesz a legkiaebb eselye hogy teherbeess.
:-)
Ha akarod ne gondolkozz. Bugyi le oszt hadd szooooljon. Nyalas menni fog, akkor nincs gond.
Izgasd fel. Csókolgasd,simogasd vègig a testèt.Èn egy finom masszírozásból szeretem indítani a sexet.
Nem kell semmilyen eszköz ott a nyelved és a kezed. Ha egyszerre nyalod ès ujjazod szeretni fogja.
20ll
Hát, egy tipp! Ha bejön, 1,18 milliárd Ft-ot ér! :D
De hogy értelmes választ is adjak: gondold végig, hogy neked mi volt eddig jó, s próbáld meg neki is ezt átadni.
Eszközökkel meg szerintem ráérsz még. :)
Ha férfival már voltál,akkor nagyjából tudod hogy zajlik egy együttlét,nem vagy teljesen tapasztalatlan.Ha rögtön a lényegre tértek,akkor átöleled,csókolóztok,levetköztök,vagy akár levetköztetitek egymást.Ebben az esetben ahogy húzod le róla a ruhát,adj puszikat a testére.Ha ő szeretne veled valamit csinálni nyílván megvárod míg végez.Valószínűleg nem fog fadarabként állni és várni,hogy csak te dolgozz,mire levetkőztök valószinűleg maguktól be fognak indulni a dolgok,de mondjuk ha már meztelenek vagytok,feküdjetek le az ágyba,csókolózzatok,foglalkozz a melleivel és a kezeddel finoman kezdd el masszírozni a csiklóját.Mikor elég nedves,kényeztesd a nyelveddel.Nyalogasd az egészet,aztán körözz a csiklón.Míg a csiklón dolgozol használhatod a kezed is.Ő ugyanígy fogja viszonozni.
Ha előbb randiztok,akkor is köszöntheted egy forró csókkal,gyakran érintsd meg,ha lehet fogd meg a kezét.A megfelelő pillanatban,mikor kettesben vagytok,mehet a fenti forgatókönyv.
Tökéletesen elégedett lesz a kezeddel és a nyelvedde,nincs szükséged semmilyen kacatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!