Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Van köztetek olyan aki először fiúval volt együtt?
Figyelt kérdés
"Kísérleteztetek" ezzel? Milyen volt?2016. febr. 18. 15:24
1/5 anonim válasza:
Igen!
Nem mukodott pedig nagyon akartuk akkor meg biszexnek hittem magam!!
2/5 anonim válasza:
Sőt! Én még csak fiúval. Amióta tudom, hogy a lányok vonzanak még nem volt szexuális kapcsolatom senkivel. Hozzátenném én el is mentem a fiúval attól függetlenül, hogy nem vonzott. mondjuk nem aktus közben és nem feltétlenül ő járt az eszemben ><
3/5 anonim válasza:
Kapcsolatom is volt fiúval, akkor én is biszexnek hittem magam, de mára már nem tudnék semmit sem elképzelni pasival. 25/L/L
4/5 anonim válasza:
Nekem sokáig nem volt semmiféle kapcsolatom, viszont szerelmes először lányba voltam. Ezután összejöttem egy fiúval, jártunk egy darabig, bár nem szerettem. És szexeltünk is. Viszont én kicsit sem élveztem. Utána, mikor belegondoltam, undorodtam saját magamtól, hogy hogy engedhettem ezt egy pasinak. 19/L/L
5/5 anonim válasza:
én biszex vagyok úgyhogy ja:33 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!