Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vanmak itt háremező leszbik? Hogyan jött össze a dolog?
Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 19:08
1/10 anonim válasza:
Kitalálom: Pasi vagy, és nincs mire verni a farkad.
3/10 anonim válasza:
Megharemezlek en :D ilyen csavoktol herotom vab leszbikus vagyok de nem is értem neked nincs jobb dolgod? Vagy nincs szexuális életed? Es otthon erre vered vagy mi?
4/10 anonim válasza:
Most miert kell mindjart letamadni? Lehet nem is fake. Siman kineznek ilyen kerdest egy leszbibol is.
5/10 anonim válasza:
És neked hogy jött össze hogy ilyen lúzer lettel, hogy a gyakoris válaszokra élvezkedsz?:D
6/10 anonim válasza:
Mit hárem kész udvartartás :D
Hogy jött össze ?Uralkodónak születtem ;)
7/10 anonim válasza:
Ti aztán jófejek vagytok. Feltesznek egy kérdést, de ti rögtön letámadjátok. Úgy tudom bármit meg lehet kérdezni. A másik, meg hogy mik ezek az előítéletek, hogy "biztos azért kérdezi hogy erre verje". Milyen érdekes, hogy ti könnyes szemekkel szivárványzászlót lengetve küzdötök az előítéletek ellen, de ti is ezt teszitek?! :D
8/10 anonim válasza:
Ilyen kérdésnél nem előítélet hogy faszi a kérdező aki aki erre akar recskázni. Nő ilyet, igy nem kérdez.
9/10 anonim válasza:
Az a baj h a kerdest se ertem
Haremezo leszbik
Mivan???
10/10 anonim válasza:
A kérdező arról fantáziál hogy nem két, hanem sok nő szexel egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!