Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek is nehezen megy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is nehezen megy az ismerkedés neten?

Figyelt kérdés

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyre rosszabbul megy ez a netes ismerkedés ( tudom tudom, menjek el ide-oda , ilyen buliba stb ismerkedni ott könnyebb. értem én)

Itt gyakorin meg pinken is rossz ismerkedni, vagy csak én fogok ki olyan embereket akik eléggé szótlanok...:) vagy velem van a baj :D

Ti hogy vagytok ezzel?

2017. aug. 28. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8-as: bármi lehetséges :D
2017. aug. 29. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nehézs, Én is így vagyok ezzel. Nagyon sok a kamu ráadàsul úgyhogy itt nehezen talàlhatsz alkalmas embert az ismerkedésre! 😕
2017. szept. 3. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem társkeresőn egy nap kb. 100 levelem jön. Mindig is könnyen ment a netes. Személyesen nagyon kevesen jönnek oda.
2017. szept. 6. 18:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocs, h hetero nőként szólok bele, de ugyanez van hetero fronton is 😡

Én nem értem, h miért van ilyen sok "likevadász" vagy mi a franc, meg miért megy nehez a kommunikáció, de én azt tapasztaltam, h egy iskolázottabb, műveltebb emberrel könnyebben lehet beszélgetni. Csak sajnos ők meg külsőre nem az igaziak.

2017. szept. 6. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem konnyen megy:)
2018. jan. 4. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!