Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek is nehezen megy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is nehezen megy az ismerkedés neten?

Figyelt kérdés

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyre rosszabbul megy ez a netes ismerkedés ( tudom tudom, menjek el ide-oda , ilyen buliba stb ismerkedni ott könnyebb. értem én)

Itt gyakorin meg pinken is rossz ismerkedni, vagy csak én fogok ki olyan embereket akik eléggé szótlanok...:) vagy velem van a baj :D

Ti hogy vagytok ezzel?

2017. aug. 28. 14:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én még mindig nem értem azokat, akik tudják jól, hogy hova kell menniük, hogy ismerkedjenek, de mégis sírnak, hogy ahol nem működik az ismerkedés, az miért nem működik.

Menj ide-oda és ezer lehetőséged lesz ismerkedni.

2017. aug. 28. 14:58
 2/15 anonim ***** válasza:

Ismeros szitu

Ha nincs meg a kezdolokes az alaptema olyan lesz az egesz mint valami oneletrajz lekeres a masikrol

Eroltetett beszelgetest meg kar folytatni

Neten pedig tobb a lehetoseg mint eloben (legalabbis nekunk) de csak ha az ember ugyanolyan dumas tarsat talal mint amilyen maga is de ez nem konnyu feladat

22ll

2017. aug. 28. 16:47
 3/15 anonim ***** válasza:

Igen, élég rossz érzés amikor írok egy kisregényt és két mondatot válaszolnak vissza. Ha nem érdekli az amit írok akkor mondja meg és feldobunk egy másik témát, de annak nincs értelme, hogy csak az egyik fél kommunikatív.

Szerintem semmivel nem könyebb élőben sem.

2017. aug. 28. 17:26
 4/15 anonim ***** válasza:
férfiként még oké h nehéz normális nőt találni..de h nőként nőt találni is, most jót nevettem ne haragudjatok, nem kárörvendés csak annyira szär :D
2017. aug. 28. 18:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Mondd mar meg kedves negyes h megis nekunk miert lenne konnyebb...
2017. aug. 28. 19:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Nehez nyilvan főleg ha valaki visszahuzodo es en az vagyok, ugyhogy ja nehezen megy nekem is 20/L/L
2017. aug. 28. 21:44
 7/15 anonim ***** válasza:

A 2. válaszát osztom, azzal kiegészítve, hogy hiába van meg egy összhang, ha amúgy nem találom vonzónak, csak szimplán jó arc maximum. Nem mintha nem nehezíteném ezer más dologgal is a saját helyzetem... :D De mindegy.

A másik meg, ezek a társkeresők, én komolyan a falnak megyek tőlük meg a lájkolgatósditól. Belájkolom, ő visszakedvel és nem ír. Jó. Írok, nem válaszol, oké... Akkor minek van fent, mire vár?? A legtöbb csaj halál be lehet reccsentve vagy én nem tudom, de ez a kezdeményezés a nő-nő felállásban valami agyrém.

2017. aug. 28. 22:24
 8/15 anonim ***** válasza:
7# szerintem en mar tuti beszeltem veled nagyon ismeros ez a stilus😁
2017. aug. 28. 23:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Gyaakorlatilag kiégtem. :D
2017. aug. 29. 07:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Kérlek, áruld el kedves kérdező, hogy lány vagy fiú vagy, esetleg a korod is, - talán könnyebben tudnánk segíteni...:)
2017. aug. 29. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!