Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan tudnék elcsábítani egy nőt?
Figyelt kérdés
Kérlek, segítsetek, nincs tapasztalatom ezen a téren... Tudom, hogy fura, de heteronak mondja magát, mégis úgy érzem forr köztünk a levegő.. Érzem, hogy szívesen hozzámér, ilyenkor mosolyog rám, simogatja az arcom....őrülten szerelmes vagyok belé.. Mit csináljak, hogy továbblépjünk? Tényleg akarhat vmit?2017. aug. 20. 18:21
1/8 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki amit érzel. Veszítenivalód nincs. Ha tényleg hetero, akkor le fog állni remélhetőleg ezekkel, és te könnyebben túl tudsz rajta lépni. Ha viszont van benne egy kis hajlam, és viszonozza az érzéseid, akkor jönni fog minden magától. Én legalábbis voltam már ilyen helyzetben, igaz nagyon fiatalon, de összejöttünk, és jó ideig együtt is voltunk.
Remélem sikerrel jársz!
L
2/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a kedves válaszod... Bárcsak sikerrel járnék... :-) nagyon szeretem...
2017. aug. 20. 19:03
3/8 anonim válasza:
Kérdezd meg pl.: hogy nem szorítja-e a cipő a lábát, nem fáj-e neki, majd ajánld fel a megmasszírozását. Onnantól már könnyű folytatni...
4/8 anonim válasza:
Add magad, légy őszinte, ne játszmázz, egy nőnél nem fognak bejönni a "női praktikák", amiktől a pasik hasra esnek. Pl.ne miniszoknyában rebesgesd a pilláidat, hanem menj oda és kezd beszélgetést valami értelmes témáról, ami érdekel is.
5/8 anonim válasza:
Majd mond el hogy sikerült c: (én is ebben a helyzetben vagyok kb)
6/8 A kérdező kommentje:
Nincs kedved leírni, hogy Veled mi van ezen a téren?
2017. aug. 22. 17:14
7/8 anonim válasza:
Hát.. Én úgy látom neki is bejövök, nekem is ő igazából. Csak fosunk kezdeményezni, de azt tudjuk egymásról, hogy mind ketten vonzódunk lányokhoz is.. Szóval nem lehet nagyon mit veszíteni :/
8/8 anonim válasza:
engem elcsábíthatna valaki, ha kicsit fiús vagy és 20 on felüli írj :D L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!