Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már senki se akar komoly kapcsolatot?
Hát Jász-nagykunban én se szexkapcsolatot, se komolyat nem találok :'D Online meg mindig az ország másik felén van :D
17/L
Én is jász kuni vagyok :D
Na de !
Igen vannak akik akarnak komoly kapcsolatot,de ha nem tetszik az a bizonyos illető,vagy nem működne vele,akkor miért jöjjenek össze?Ha viszont a szex működik akkor azzal nincs semmi baj!
Komoly kapcsolat alakulhat ki szexkapcsolatból is,hiszen nem mi döntjük el kibe és mikor leszünk szerelmesek.
Nekem például szexkapcsolatból lett több mint 2 éves komoly kapcsolatom.
Komoly kapcsolatot keresek ,de a szexet nem vetem meg,ha tudom hogy csak az menne akkor nem erőltetem mindenáon azt hogy a párom is legyen.
21L
Mióta vagytok itt Szolnok megyéből? :D Eddig mindig csak dunántúliakkal beszéltem.
Akiket én ismerek, szinte mind, komoy kapcsolatot keres.
Ennek a kérdésnek így semmi értelme :D Most hiába van mondjuk akár 10 nő előttem, akiből akar 4 komoly kapcsolatot, 4 csak szexkapcsolatot, 1 űrlény 1 meg kő heteró, ha nekem a kő heteró tetszik :D Érted. Vagy pl. az ország túlfelén lakik. Mit csináljak azzal... :D
Attól, mert a másik nő is a nőket szereti és komoly kapcsolatot akar, nem lesz rögtön vonzó a szememben. Tetszen külsőre és belsőre is, találjuk meg a közös hangot, enélkül nincs miről beszélni ismerkedésnél. Utána vagy jön még kémia hozzá, onnantól érdekes lehet a kérdés.
Szóval hiába indul valaki úgy neki, hogy szexkapcsolatot akar csak, ha elkezd többet érezni és hiába mondja valaki, hogy komolyat akar, ha 2 éjszaka után visszalép az egészből. Mindkét esetben kb. a levegőbe köpsz és aláállsz, hisz nem így működik. Hiába akarsz komolyan, ha nem érzel többet a másik iránt, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!