Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakoriból kiindulva akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoriból kiindulva akkor velem komoly bajok vannak, amiért nem kezdeményezik nálam senki?

Figyelt kérdés

Ugye itt elég népszerű dolog azt hangoztatni, hogy az a lány, aki kicsit is átlagos kinézetű, az naponta 10 pasit kell elutasítson (hacsak a jelentkező nem 180 cm magas büszke BMW-birtokos), ha nem próbálkoznak nála, akkor valami komoly probléma van a külsejét illetően.

Eddig azt hittem magamról, hogy relatíve jól nézek ki, nyilván vannak nálam szebbek, nagyobb mellűek, karcsúbbak, feszesebb fenekűek, nem az, de azért alapvetően jó nőnek tartottam magam. De kezdek ebben elbizonytalanodni, mert az elmúlt 5 év alatt nagyjából ha 3 leszólítást kaptam összesen, és nem arról van szó, hogy nem veszem észre azokat, akik bepróbálkoznak nálam, mert olyan "csúnyák", hanem arról, hogy idegenek összesen az elmúlt 5 évben 3 alkalommal szóltak hozzám. Munkahelyen, egyetemen meg kizárólag a távolságtartó, témához kötődő társalgásokban van részem az ellenkező nemmel, esetenként egy oldottabb viccelődés, de az is határozottan baráti keretek között maradva. Nem vagyok sem vak, sem ostoba, feltűnik, ha valaki _olyan_ szándékkal közeledik/szól hozzám, néz rám, és határozottan állíthatom, hogy egyetlen ilyen személyről sem tudok a környezetemben- 150-től 200 cm magasságig, elásnivaló gnóm kinézettől egészen a címlapfiúig mindenfélét ismerek, és egyikük sem közeledik felém.

Akkor tehát- a gyakoriból kiindulva- valóban csúnya vagyok, ha ennyire nem közeledik hozzám senki?

Nyitott, kedves, kezdeményező, esetenként harsány és megbotránkoztató vagyok, de aki ez utóbbi két negatívumom el tudja viselni, az kedvel és ennélfogva a társaságomban is jól érzi magát. Szeretek szerepelni, a középpontban lenni, beszélni és beszélgetni is, tehát az aztán főleg kizárva, hogy azért nem közeledik hozzám senki, mert begubóznék a magam csendes kis világába.

Félreértés ne essék, nem keresek párt perpill és nem is csalódásból írom ki a kérdést, csak az önértékelésem próbálom helyrepofozni kicsit. Valóban csak a csúnya lányoknál nem kezdeményeznek a pasik, és ha nálam nem próbálkozik be senki, akkor aztán főleg csúnya vagyok? Mert eddig azt hittem, a lopott pillantások az utcán, egy-egy elejtett szó a mellettem elhaladó fiútársaságoktól inkább elismerő és dícsérő, de a gyakoris közhiedelem nyomán a végén még elbizonytalanodok magamban.

Tegyetek hát igazságot, kérlek!

Előre is köszönöm! :)

23 vagyok egyébként

2016. aug. 26. 23:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
64%
Rosszkor vagy rossz helyen... Tedd fel magad valami társ keresőre aztán mindjárt bombáznak a leveleikkel a kanok :D
2016. aug. 26. 23:08
 2/28 anonim ***** válasza:
55%
Gyakoriból kiindulva... így látatlanba is megdugnálak, ha ez vígasztal.
2016. aug. 26. 23:08
 3/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm, Arkadas, vigasztal :)

Első, a társkereső nem igazán megbízható az önértékelésem fejlesztésében, ha hihetek a gyakorinak- mert még sosem voltam fenn társkeresőn-, akkor ott már önmagában az elég a bombaként felém repülő e-mail hadhoz, ha bizonyítani tudom a női mivoltom.

2016. aug. 26. 23:11
 4/28 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy akiről te úgy gondoltad, hogy nem "olyan" szándékkal közeledett hozzád, az is "olyan" szándékkal közeledett, csak idő kellett volna ahhoz, hogy ez nyilvánvalóbbá váljon. Te talán úgy gondoltad, hogy "csak" beszélgetni akar, miközben ő már többet fontolgatott a fejében, vagy a baráti, évfolyamtársi társaságodban is volt, aki némi "mögöttes tartalommal" poénkodott veled, csak te ezt sima poénnak vetted, és nem gondoltál bele abba, hogy ő per pillanat téged kóstolgat. Egyébként mivel elég sok a kiégett, csalódott férfiember, így ne lepődj meg azon, ha nem kezdeményeznek kismillióan, nekem is nagyon rossz tapasztalataim vannak, így feleslegesnek tartom, hogy kezdeményezzek bárkinél is, még akkor is, ha egyébként tetszene az illető.
2016. aug. 26. 23:18
 5/28 anonim ***** válasza:
43%
vigasztallak akkor én is dugnálak sőtt nem egyszer nem kétszer :D
2016. aug. 26. 23:26
 6/28 anonim ***** válasza:
56%
Majd privátban igazságot tesz neked a több tucat, puncira éhes felhasználó. Naiv. -.-
2016. aug. 26. 23:28
 7/28 anonim ***** válasza:
65%
Meghívlak egy teára! Na akkor már csak ki kell kosaraznod, hogy közelíts az átlaghoz. Jó lesz így?
2016. aug. 26. 23:32
 8/28 anonim ***** válasza:
51%
Úgy tudnék igazságot tenni, a küldenél egy képet magadról. Egyébként a férfiak többsége egyáltalán nem olyan bátor, mint amilyennek itt tetteti magát. Ha kicsit harsányabb a stílusod, könnyen megijednek, nehezen elérhetőnek nézhetnek. Ha megnéznek az utcán, vagy bárhol, az viszont nem véletlen. Kép és pár vélemény alapján egy perc alatt helyre lehetne tenni az önértékelésed :)
2016. aug. 26. 23:37
 9/28 anonim válasza:

Ez nem ettől függ, sőt, a jó csajokat sokszor félnek is leszólítani. Szóval lehet hogy pont jó csaj vagy.

De csatlakozom az előttem szólóhoz, képet! :)

2016. aug. 26. 23:43
 10/28 anonim válasza:

*"túl" jó csaj

Előző voltam

2016. aug. 26. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!