Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoriból kiindulva akkor velem komoly bajok vannak, amiért nem kezdeményezik nálam senki?
Ugye itt elég népszerű dolog azt hangoztatni, hogy az a lány, aki kicsit is átlagos kinézetű, az naponta 10 pasit kell elutasítson (hacsak a jelentkező nem 180 cm magas büszke BMW-birtokos), ha nem próbálkoznak nála, akkor valami komoly probléma van a külsejét illetően.
Eddig azt hittem magamról, hogy relatíve jól nézek ki, nyilván vannak nálam szebbek, nagyobb mellűek, karcsúbbak, feszesebb fenekűek, nem az, de azért alapvetően jó nőnek tartottam magam. De kezdek ebben elbizonytalanodni, mert az elmúlt 5 év alatt nagyjából ha 3 leszólítást kaptam összesen, és nem arról van szó, hogy nem veszem észre azokat, akik bepróbálkoznak nálam, mert olyan "csúnyák", hanem arról, hogy idegenek összesen az elmúlt 5 évben 3 alkalommal szóltak hozzám. Munkahelyen, egyetemen meg kizárólag a távolságtartó, témához kötődő társalgásokban van részem az ellenkező nemmel, esetenként egy oldottabb viccelődés, de az is határozottan baráti keretek között maradva. Nem vagyok sem vak, sem ostoba, feltűnik, ha valaki _olyan_ szándékkal közeledik/szól hozzám, néz rám, és határozottan állíthatom, hogy egyetlen ilyen személyről sem tudok a környezetemben- 150-től 200 cm magasságig, elásnivaló gnóm kinézettől egészen a címlapfiúig mindenfélét ismerek, és egyikük sem közeledik felém.
Akkor tehát- a gyakoriból kiindulva- valóban csúnya vagyok, ha ennyire nem közeledik hozzám senki?
Nyitott, kedves, kezdeményező, esetenként harsány és megbotránkoztató vagyok, de aki ez utóbbi két negatívumom el tudja viselni, az kedvel és ennélfogva a társaságomban is jól érzi magát. Szeretek szerepelni, a középpontban lenni, beszélni és beszélgetni is, tehát az aztán főleg kizárva, hogy azért nem közeledik hozzám senki, mert begubóznék a magam csendes kis világába.
Félreértés ne essék, nem keresek párt perpill és nem is csalódásból írom ki a kérdést, csak az önértékelésem próbálom helyrepofozni kicsit. Valóban csak a csúnya lányoknál nem kezdeményeznek a pasik, és ha nálam nem próbálkozik be senki, akkor aztán főleg csúnya vagyok? Mert eddig azt hittem, a lopott pillantások az utcán, egy-egy elejtett szó a mellettem elhaladó fiútársaságoktól inkább elismerő és dícsérő, de a gyakoris közhiedelem nyomán a végén még elbizonytalanodok magamban.
Tegyetek hát igazságot, kérlek!
Előre is köszönöm! :)
23 vagyok egyébként
Köszönöm, Arkadas, vigasztal :)
Első, a társkereső nem igazán megbízható az önértékelésem fejlesztésében, ha hihetek a gyakorinak- mert még sosem voltam fenn társkeresőn-, akkor ott már önmagában az elég a bombaként felém repülő e-mail hadhoz, ha bizonyítani tudom a női mivoltom.
Ez nem ettől függ, sőt, a jó csajokat sokszor félnek is leszólítani. Szóval lehet hogy pont jó csaj vagy.
De csatlakozom az előttem szólóhoz, képet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!