Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban már senki se akar komoly kapcsolatot? 21/l
Figyelt kérdés
:,(2015. ápr. 14. 18:21
4/22 anonim válasza:
De.Csak gondolj bele,hogyha neked nehéz, akkor 16éves korosztályban milyen könnyű.Tarts ki előbb utóbb meglesz akit keresel ;)
5/22 anonim válasza:
sajnos nem! mindenki sexet akar megun és kidob ennyi
6/22 anonim válasza:
Mivel a Te korosztályodból való vaghyok igy megértelek... Én is szomoruan nézem hogy mindenki megkattan körülöttünk és kefélnek orrba szájba mint trendi...
Szánalmas ami megy itt, De sajnos a nők is olyanok, hogy mondhatsz nekik minden szépet azonnal azt nézik mennyid van pénzbe és bele sem gondolnak abba hogy valamit, mondjuk egy életet KÖZÖSEN építsünk fel...
7/22 anonim válasza:
hát, én is ez a korosztály vagyok, és de, csomóan akarnak :)
8/22 A kérdező kommentje:
én még nem találkoztam olyannal akivel összepasszolnánk, közös céljaink lennének..nem hozott össze a sors ilyennel:(
2015. ápr. 14. 18:29
9/22 anonim válasza:
Én is komoly kapcsolatot szeretnék 20/f
10/22 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben komoly kapcsolatot szeretnének. Akármilyen világban is élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!