Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban már senki se akar komoly kapcsolatot? 21/l
"én még nem találkoztam olyannal akivel összepasszolnánk, közös céljaink lennének"
Ez egyáltalán nem ugyanaz, mint amit a kérdésben írtál... -.-
ma 18:29
Kiváncsi lennék a céljaidra :) De most őszintén kérdezem... igy névtelenül,, milyen álmai lehetnek egy olyan lánynak mint mondjuk Te?
Én is a korosztályhoz tartozok. Hazugság lenne azt mondani, hogy senki se akar: akarnak, csak nem sokan. Azt is tapasztaltam, hogy komoly kapcsolat és komoly kapcsolat közt is van különbség, vagyis az egyének hozzáállása: hiába akartam én is és a srác is ugyanazt, nem ugyanúgy akartam megközelíteni (ő azonnal a közepébe, én akartam egy alapot). Ha sikerül olyan személyt találni, akivel mégis passzoltok, akkor is van még pár tényező, amit össze kell egyeztetni.
Jó időben, jó helyen kell lenni, tehát szerencse is kell. Kitartás, elszántság, tenni kell érte, és az a gond, hogy sokan még egy százalék energiát sem akarnak belefektetni. Egyszerűbb a partnerek gyors cseréje, vagy a felületes embert választani- kevesebb macera. Tudod.
Nehéz, nem könnyű, de csak meglesz valahogy. Csak ne add fel az elveidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!