Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok olyan szerencsétlen, hogy csak "nagydumás" pasikkal találkozok, de senki komoly. Allitolag jol is nezek ki es semmi baj velem. Mas is van igy?
és Te is nyitsz feléjük,vagy csak azt várod,hogy majd odamenjenek csak úgy hozzád?
Ha nem tetszik ami most van,akkor vedd kezedbe a dolgokat,és menj oda olyanokhoz,akik szerinted nem ilyenek,és többet is el tudnál képzelni,ennyi...
Én meg pont azt látom, hogy minden lányt a nagydumás határozott pasik érdeklik.
Én nagyon érzelmes, visszafogott vagyok, nem is kellek senkinek :(
#6 vagyok
Nem tudom, h tőlem kérded-e, de válaszolom :)
Mert az általad említett nagydumás srácok mindig kitűnnek a tömegből. Így rájuk azonnal felfigyelsz, érdekesnek fogod őket találni. Aztán vagy tetszik amit látsz vagy nem.
Míg pl én kevésbé tűnök fel a tömegben, így észre sem veszel, nem hogy esetleg meg akarj ismerni...
Ne arra gondolj, hogy én csendes vagy visszahúzódó, vagy csúnya, vagy... vagyok. Egyszerűen csak kevésbé vagyok feltünő, azzal h nem vagyok ilyen az általad említett "nagydumás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!