Veletek is volt már olyan hogy részegen sz*arás közben jött rátok a hányás és egyszerre jött e kettő, vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen? am ez komoly kérdés, csak mivel elégé ciki és hülye szitu nem tudtam máshová írni
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 00:00
3/11 anonim válasza:
Volt
es tok rosszul voltam
nyaron amikor 2.napja piáltam de úgy...ahogy még addig soha.
Sejtettem hogy rossz vege lesz..elkapott a hasmars. Kozbe ramjott a hanyinger es tudtam hogy hanyni fogok...es hat a ..kukaba hanytam mikozben f*stam xDXDXDxD
4/11 anonim válasza:
.....Es nem volt nalam papir....
XdXd
De jó is volt ez a nyár.
5/11 anonim válasza:
Èn hányás közben szartam be majdnem...
6/11 anonim válasza:
Es utana
beoltottak
hogy
nem kellene a kukaba hanyni jo?!?!
:D ;D
ezt egyszer mindenkinek at kellene elnie.
7/11 anonim válasza:
hát ilyen pl velem még nem volt, de olyan igen, hogy olyan részeg voltam, hogy hányás közbe bele dőltem a vécébe, meg fejeltem a belsejét amikor is egy rohadt nagyot koppant a fejem és tiszta cucc lett a hajam..
8/11 anonim válasza:
jah meg egyszer elmentem nyilvános wcre pisilni és kint vártak, de olyan részeg voltam, hogy mikor akartam felállni akkor eldőltem előre, ki az ajtón és ott feküdtem csupasz seggel egy szál punciba.... aztán összekapartak szerencsére xd
9/11 anonim válasza:
nem muszáj ahhoz részegnek lenni.. elég a kalici vírus is :D
10/11 MissYvonne válasza:
Nekem volt,csak nem részeg voltam,hanem valamivel eléggé elrontottam a gyomrom,mivel ment a hasam,és közben rámjött a hányás.Tényleg elég szar volt.Szóval nem,nem csak te vagy ilyen szerencsétlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!