Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi tegyek akkor, ha a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek akkor, ha a legjobb barátnőmnek a barátnője szerelemet vallott neki, és kezd fura lenni a barátnőm?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsa mostanában a barátnőm és szerintem leszbikus lett
2017. aug. 8. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Öööö semmit? Mi közöd hozzá? Lehet, hogy vonzódik a lányokhoz is. Akkor meg már nem leszel vele jóban vagy mi?
2017. aug. 8. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
1es mint mindig amikor valami változik a màsik fél is választhat újra nem?
2017. aug. 8. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én az első válaszolóval értek egyet. Szerintem ez a másik két lány dolga, hogy mi van köztük és neked ebbe nem kellene beavatkoznod. De hogy érted azt hogy "furcsa" lett? Ez miben nyilvánul meg?
2017. aug. 8. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:
62%

Oké. Nincs olyan hogy valaki leszbikus lesz! Vagy annak születik, vagy nem.

Leírnám erről a tapasztalataimat. Gondolom nagyon fiatalok vagytok. Régebben, én is szerelmes voltam egy lányba, pontosabban az egyik barátnőmbe, akinek aztán ezt be is vallottam. Onnantól kezdve vele is ugyanez volt mint a te barátnőddel. Közeledett felém, más volt, furcsán viselkedett. De! Tudni kell, hogy ő attól még heteronak született. Szimplán érdekelni kezdte a női nem, egészen pontosan én. Imponált neki, hogy egy lány érzéseket táplál iránta. Annyira összezavartam, hogy össze is jött velem, igaz, nem volt egy nagy kapcsolat, de jól érezte magát velem, szeretett velem lenni, tény, nem volt belém szerelmes, még akkor sem, ha akkor épp úgy érezte. Azóta is csak fiúkkal van, és velük még boldogabb.

Na már most

Két lehetőség van

(A) Vagy ugyanez a helyzet a te barátnőddel is, és hetero, csak összezavarodott kicsit.

(B) Vagy szereti a lányokat (is) és ennek hatására most kezd rájönni.

Azt tanácsolnám, hagyd, hogy fejben lerendezze magában ezt az egészet, és ne nagyon foglalkozz ezzel.

Ha valóban legjobb barátnők vagytok, és esetleg a (B) lehetőség történik, akkor úgyis el fogja mondani neked.

Sok sikert kívánok!

17/L

2017. aug. 8. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!