Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok ti hogy éreznétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy éreznétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval tételezzük fel hogy van egy barátnőtök akivel jártok aki dominánsabb és erősebb nálatok. És egy alkalommal egy másik csaj akiről nem is gondolnátok vékonyabb és gyengébbnek néz ki mondjuk pl szkanderben lenyomná a barátnőtöket, ti hogy éreznétek a barátnőtök iránt, és hogy a másik csaj fele?

Szóval ezt elég hülyén tudom csak megfogalmazni de remélem értitek, tehát mennyit "esne" a szemetekben az erős barátnőtök, és mennyit nőne az a lány aki lenyomná őt?

Ha esetleg voltatok már hasonló helyzetbe azt szívesen meghallgatnám hogy mi történt.

2017. júl. 13. 09:54
 1/5 Loketion ***** válasza:
92%
mit nekünk éhezés... mikor ilyen problémák vannak a földön.. jesus.. inkább olvass el egy könyvet vagy maszturbálj.. mindenki jobban jár
2017. júl. 13. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyből szakítanék vele. Mégis hogy tudna úgy megvédeni engem ha még egy béna szkanderben is lenyomják. Főleg ha ezt egy kis puhány vékony csaj teszi...

De most komolyan ez mégis milyen barom kérdés már? Ki bánatot érdekel egy ilyen?

2017. júl. 13. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért vagyok vele mert erős/gyengébb😅😅
2017. júl. 13. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól érezném magam, mivel ez az erőverseny meg szkander olyan férfibutaságok, en meg nemhiába vagyok leszbikus csaj.
2017. júl. 13. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondanám neki, hogy erre még gyúrnod kell kisanyám :D Nyilván nem testőröd, nem gondolom, hogy a kapcsolat meghatározó pontjának kéne lennie egy ilyen történés.
2017. júl. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!