Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus élményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus élményetek?

Figyelt kérdés
Az első barátnőtökkel/mostani barátnőtökkel hogy jöttetek össze?

2017. jún. 27. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Te pasi vagy, vagy lány?
2017. jún. 27. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Hozzám költözött a mostoha húgom. Együtt fürödtünk, el kezdtem bámulni, mert olyan gyönyörű, ő pedig megcsókolt :). Azóta párszor csókolóztunk, de én nem merek kezdeményezni :s
2017. jún. 27. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Lány vagyok :) csak érdekelne, kinek milyen sztorija van.

Nekem pl az egyik lány barátnőm tetszik, szerelmes vagyok belé, bármit megtennék érte. De ő (sajnos, legalábbis nekem) heteró, ahogy állítja. Eleinte mikor megismertem, úgy vettem le, hogy talán van hajlama, mert volt 1-2 elszólása, de úgy látszik csak viccből. Ez volt kb fél éve. Mostanában meg már sajnos nem vettem észre ilyeneket. :/

2017. jún. 27. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 voltam ő 12. A suliba jártunk, nekem nagyon megtetszett... sajnos csak barátok voltunk mindig is... 1 évre rá valahonnan megtudta, hogy nekem "úgy" tetszik és kicsit eltávolodtunk, majd volt iskolai utanás (küldöldre) és ott újra egymásra találtunk, majd nyáron megkerestem, rákérdezett és összejöttünk. Akkor 17 voltam. Szóval kellett hozzá 3 év. Most 21 vagyok és együtt vagyunk még :). Pont ide illik, szóval azért is írtam le. Barátságból is lehet szerelem, nagyin ritka ez nálunk, de előfordulhat ;)
2017. jún. 28. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
1-2 élmény volt. Ha érdekel, privátban leírom.
2017. júl. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!