Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik sportolnak csapatban, volt már valamilyen leszbikus élményetek csapattársaitokkal?
Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 22:00
1/8 anonim válasza:
Középsuliban jártam röplabdázni, elég jó fej csajok voltak. Egyszer a zuhanyzóban végig teszteltük egymás mellét, de ezen kívül más nem történt. Azt hiszem, csak én voltam leszbikus közöttük.
2/8 anonim válasza:
Úszás után egymást fogdostuk a zuhanyzóban. Nagy röhögés volt, semmi komoly nem történt. Engem viszont az egyik barátnőm hátulról átkarolt és két ujjal benyúlt a puncimba. Egyből elugrottam, de utólag hagynom kellett volna magam. Elég durva, de jól esett ahogy a többiek előtt nyúlt belém. 21L
3/8 anonim válasza:
Az egyik lánnyal rendesen megmosdattuk egymást a többiek előtt,csók is volt. De egy fogadás miatt amit elveszettünk.
Modjuk nekem amúgy is bejött a lány mert bi vagyok.
Neki nem tetszett annyira.
4/8 anonim válasza:
Focizok és a csapat közel háromnegyede queer :D
3-4 pár is van köztünk, én is randiztam már 2 csapattársammal, de soha többet :D
20/l/l
5/8 anonim válasza:
Focizom, de semmi ilyen nem volt még csapaton belül. Pedig van egy leszbikus lány, de neki is van barátnője, aki amúgy nem csapattag.
6/8 anonim válasza:
Én teniszeztem, no és miután volt valami kinek ki a példaképe dolog (nekem eg leszbi) meg amúgy is fiús vagyok nagyon, mindneki levágta. Egyszer egy lánnyal, aki amúgy nagyon bejött nekem, összefutottunk a kihalt öltözőbe és falnak löktem, hogy akkor most adjon egy csókot. Nagyon élveztüknamúfy, de nem tartott sokáig mert idősebb voltam és közben az ország másik oldalára kellett mennem egyetemre.
7/8 anonim válasza:
Csókok voltak,de inkább kíváncsiság mintsem valódi leszbiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!