Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is volt már olyan hogy szex közben véletlenül bepisiltetek?
Kamu.
Mi az, hogy "nem vettem észre", meg "mire sikerült észrevennem, már késő volt?". Észrevenni az ember külső dolgokat szokott, a pisilési ingert érzed, és nem csak akkor, amikor már túl késő.
Én amúgy sose tudnék bepisilni ilyen helyzetben, ugyanis felizgulva nem tudok pisilni.
Drága virágszálaim, akik annyira expertek a biológiában... Ha tudnátok, mi az a G-pont, akkor nem lenne akkora értetlenkedés.
UGYANIS a G-pont a hüvelyfalnak az az érzékeny része, ami összeköttetésben van a női prosztatával (bizony, más néven parauretrális mirigy), aminek a hüvelyfalon keresztüli ingerlése váltja ki a hüvelyi orgazmust, beleértve a pisilési ingert is, hiszen helyileg a húgyhólyag alatt található.
Mikor egy lány spriccel, azt a váladékot a parauretrális mirigy termeli és a húgycsőből távozik, de nem pisi, állag ondószerű. Ha viszont tényleg pisi (mert sárga), akkor a G-pont és vele együtt a parauretrális mirigy akkora ingerlésnek volt kitéve, hogy az inger továbbhaladt a húgyhólyaghoz.
Aki szereti a szexet, annak illő lenne utánajárni a mechanizmusának, mert sok nő pont azért nem tapasztal orgazmust, mert a saját testét se ismeri.
[link] (37. oldal)
Szívesen.
Előzőnek: ha 34 évesen gondot okoz a szövegértés, akkor az kissé gáz. Mert NEM mondtam, hogy nem tudod megkülönböztetni a pisádat a váladékodtól, hanem általánosságban írtam, hogy sokan a váladékot is pisinek hiszik. Erre írtam, hogyha TÉNYLEG pisi, akkor tovább haladt az inger a hólyaghoz és a záróizmaihoz.
Örülök, hogy lejött a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!