Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen leszbikus kalandokban volt már részetek?
Figyelt kérdés
Akár tapi, akár kaland formájában :)
Nekem (sajnos) az eddigi kalandom kimerült abban, hogy egy barátnőmmel bulikban nagyon egymáshoz szoktunk simulni, és simogatni meg fogdosni szoktuk egymást.
2017. jún. 12. 12:00
1/6 anonim válasza:
Nekem több éves kapcsolatom szokott lenni nőkkel.
2/6 anonim válasza:
Általában leszbikus kapcsolatokban van részem.
3/6 anonim válasza:
Csók, ennél tovább nem jutottunk.
18/bi
4/6 anonim válasza:
Hát ha már a fogdosás is számít, akkor elég sok lánnyal volt "kalandom", mert a viszonylag nagy melleimet kíváncsiságból szívesen érintik meg a többiek.:D
Egyébként volt köztük egy olyan is, akit szerettem, vele lejjebb is simogattuk egymást néha, illetve amikor egy légtérben tartózkodtunk, állandóan ölelkeztünk és puszilkodtunk, párszor szájon is csókolt. Sajnos sosem feküdtem le vele, pedig vágytam rá, sőt még mindig úgy érzem, jólesne egy lány intim közelsége.
6/6 anonim válasza:
2 lánnyal csókolóztam már,de sajnos csak ennyi. Pedig kipróbálnám egyszer egy lánnyal is a szexet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!