Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mogyoroka kérdése:
Lány transzneműek? .
Figyelt kérdés
Sziasztok...olyan embereket keresek akik nők de transznémű férfiak akarnak lenni esetleg azok...csak lenne pár kérdésem hozzátok mert az én párom is nő de ferfi transznemu...irjatok privagba koszonom☺2017. máj. 25. 09:38
11/11 anonim válasza:
első körben szeretném leszögezni, nagyon tapló módon beszélsz a párodról. őt rohadtul sérti és ez 0 megértés a részedről, hogy lenőzted meg a kérdés is, hogy lány transznemű... az elvileg a mtf lenne a tied pedig ha jól értem ftm. vagyis transz férfi, az a lényege és esetleg férfinak mondhatod simán, rosszabb esetben transz férfinak, de semmiképpen sem lány vagy nő... ismerek transz srácot, nekik ez rohadtul érzékeny téma és sértő vagy velünk szemben... oké, lehet nem volt szándékos vagy nem fogod fel, de marhára tapintatlan a megfogalmazásod, szokj le erről nagyon gyorsan szerintem
sok transz beütésem van, inkább csak genderqueer vagy genderfluid, kérdezz, hátha tudok választ adni, plusz transz ismerősöm is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!