Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány transzneműek? .
What? Mit akarsz megtudni, ha a párod is transz? Miért nem kérdezel tőle? Nem mered? :D
Communication lvl 2017...
Ha nem tudsz értelmes kérdést kiírni, akkor ne tedd ;)
Ha meg párod nem egy szószátyár, akkor mit akarsz megtudni, amit csak privátban lehet kérdezni? Tudtommal azért van ez az oldal, hogy anonim feltedd a kérdésed, mindenkinek. ;)
Akkor írok valami hasznosat, amit napi szinten kellene forgatnod :) csak azért, hogy mások is megértsenek. ;)
Így majd jobb lesz :) feltéve, ha használod is :D
Érdekes, bennem van annyi értelem, hogy feltudjam fogni, hogy mit szeretne megtudni a Kérdező. Vagyok olyan fejlett, hogy megértsem az ékezet nélküli szöveget is, ahogy a vessző nélküli szöveget is.
Aztán a másik az, hogy ismersz egy transzneműt, az még közel sem jelenti azt, hogy mindegyiket ismered. Ők csak sokadsorban transzneműek, első sorban emberek, emberi érzésekkel, felfogással, világlátással, stb. Attól, hogy a párja mond x - et, egy másik transznemű mondhat y - t.
Tudom, hogy ez a Gyakorikérdések, és itt az alapszabály, hogy kötekedjünk a kérdezőkkel, és a kommentelőkkel, de én bárkinek nyugodtan szívvel ajánlom, hogy rúgja fel ezt a szabályt! Hidd el, hogy sokkal többet érsz vele, ha normálisan megkérdezed a szerencsétlen Kérdezőt. Ha mást nem, talán akkor meg is tudnád érteni, hogy miért kíváncsi erre. Arra is meglehet ám normálisan kérni, hogy figyeljen jobban az írására. Mennyivel intelligensebb, szimpatikusabb lennél bármelyik olvasó szemében, mennyivel szívesebben állnának szóba veled. Én is voltam hasonló, mint te, vagy talán rosszabb is, csak egy ponton leültem, és elgondolkodtam a dolgokon. Neked is ajánlom végig gondolni a leírtakat.
Természetesen az 1,3,5-ösnek rizsáztam ezt le, ne haragudj az offért Kérdező! Én sajnos nem tudok segíteni neked a témában, de remélem sikerül nyitott levelezőtársakat találni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!