Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről ismerhető fel egy leszbi/biszex lány az utcán?
#3, én rohadtul meglepődnék, ha meg tudnád rólam mondani első látásra.:D Nincs rajtam semmiféle árulkodó jel, nőiesen, elegánsan szoktam felöltözni, sminkelek, a hajam sem rövid. Mégis biszex vagyok.
Akinek eddig coming out-oltam, azt vagy teljesen váratlanul érte, vagy csak azért nem, mert korábban tettem rá célzásokat tudatosan.
Pro és kontra.
1: Ha nem lehetne megérezni, nem létezne a GAYdar és a BI-fi kifejezés. Igenis meg lehet érezni a hajlamot, nekem is sokszor bejött.
2: Én eléggé fiús vagyok, az osztálytársaim mégis meglepődtek, hogy nem vagyok hetero. Volt egy srác, aki azt mondta, hogy kellett neki pár perc, míg felfogta, pedig jól láthatóan nem a férfiaknak akarok tetszelegni.
3: Én hordok a hüvelykujjamon gyűrűt. :D Hónapokig a hajam oldalt fel volt nyírva és mikor anyám meglátott egy felnyírt hajú biszex csajt a tévében, faggatni kezdett, de egy barátnőm is mondta, hogy már a coming outom előtt sejtette a dolgot a hajam miatt.
Sztereotípiák kérdése az egész. Nyilván sokak a külsejükkel is éreztetni akarják a másságot. Nekem muszáj, mert nincs szükségem a férfiak bámulására (de még így is kapok pár kiéhezett tekintetet...).
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!