Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves férfi vagyok. Két hónapja megismertem neten keresztül egy nagyon rendes és értelmes lányt. Ő 20 éves. Ő az első komoly kapcsolatom. Nagyon szerelmes vagyok belé. Két napja feküdtünk le először egymással. Életem egyik legjobb éjszakája volt, ő is azt mondta, hogy nagyon jó volt neki. Azonban tegnap találkoztunk és közölte, hogy szakítani akar. Engem ez villámcsapásként ért, hiszen azt hittem, hogy szeretjük egymást. Kérdeztem, hogy miért. Azt válaszolta, hogy nem szerelmes belém, viszont van jelenleg egy plátói szerelme és rá vágyik. Azt nem volt hajlandó elárulni, hogy ki az. Könyörögtem neki, hogy adjunk még időt magunknak, hátha sikerül mellettem elfelejtenie a "pasast", hiszen a szívem-lelkem beleadtam eddig is ebbe a kapcsolatba azért, hogy ő boldog legyen velem. Beleegyezett, hogy velem marad, de addig ne feküdjünk le újra, amíg át nem gondolta a dolgokat. Tegnap este nálunk voltunk, beszélgettünk. Nálunk is aludt. Tudom, hogy nem volt szép dolog, de nem hagyott nyugodni ez a plátói szerelme, mert arra gondoltam, hogy lehet, hogy csak nekem mondta, hogy plátói és közben megcsal valakivel. Igazság szerint nem tudom pontosan, hogy mire számítottam, mit fogok találni a gépében, de amit találtam, arra álmomban sem gondoltam volna. A képei között találtam egy mappát, amiben egy lány képei voltak. Volt vagy 100 képe erről a lányról. (Megjegyzem, rólam egy képe sincs) Voltak olyan képek, amelyekről látszott, hogy a lány internetes profiljáról töltögette le őket, de voltak olyanok is, amelyek konkrétan lesifotók voltak. Valószínűleg a barátnőm készíthette őket. A lány az egyetemi társa lehet, mert láthatóan az egyetemen készültek a képek: hol egy előadóban, hol a folyosón stb. Olyan, mintha a barátnőm rajongana érte. Legalábbis én nem nézegetek olyan emberről képeket, aki nem érdekel. Megnéztem a képek dátumait is és kb. hetente került 3-4 új kép a mappába a lányról. A legfrissebb képek három napja készültek. Arra gyanakszom, hogy ez a lány a plátói szerelme. Kevésbé lennék letört, ha egy srácról találtam volna képeket, mert egy sráccal tudnék versenyezni,de egy lánnyal nem tudok. Főként olyan nőkhöz szól a kérdésem, akik nőkben találják meg a boldogságot, hogy szerintetek a barátnőm ebbe a lányba szerelmes? Küzdjek ezért a kapcsolatért így, ha sosem fog rám vágyni? Előfordulhat, hogy fellángolt a lány iránt, de egyébként nem a nők vonzzák és belém is belémszerethet? Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. máj. 9. 20:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen. Szakítottunk. A lányra nem kérdeztem rá, hanem megmondtam neki, hogy ha nem én vagyok neki a legfontosabb, akkor nem érdemes folytatni. Őszintén szólva kicsit reménykedtem, hogy ettől megijed és rájön, hogy velem akar lenni valójában, de nem ez történt. Mondta, hogy szerinte is jobb lesz, ha szakítunk.
2017. máj. 11. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!