Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha van barátnőd, közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van barátnőd, közben megesik, hogy más lányról fantáziálsz?

Figyelt kérdés

Pl. van egy szép ismerősöd, vagy egy színész aki bejön, elképzeled vele a szexet úgy hogy közben foglalt vagy?

Vagy ha van barátnőd és szereted, nem tudsz másra gondolni.?

2017. máj. 9. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Ha van barátnőd és igazi a szerelem, akkor nem gondolsz másra csak rá.

20ll

Csók.

2017. máj. 9. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Osztom első véleményét. Szerintem ha igazi, akkor nincs kapacitásodra másra gondolni, mert akaratlanul is ő jár a fejedben.
2017. máj. 9. 18:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom:) köszönöm az eddigi válaszokat
2017. máj. 9. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok tapasztalatból beszélek

Puszi

2017. máj. 9. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólókkal értek egyet. :) Maszturbálás közben előfordul, hogy másra gondolok, de érdekes, hogy arca sosincs az illetőnek.
2017. máj. 10. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy vagyok vele, mint az utolsó, sosem konkrét személyről fantáziálok, inkább magáról a cselekvésről, már ami a maszturbációt illeti. Szex közben a pillanatnak adja át magát az ember, legalábbis optimális esetben.:D
2017. máj. 10. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm a legszebb,más nem érdekel.Amúgy is gerinctelenség "szép ismerősökről" fantáziálni egy kapcsolatban. Akkor menj ahhoz,akiről fantáziálsz.
2017. máj. 11. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Magamnak minek hazudjak? Szoktam igen, de nem azért mert unom őt, vagy elhanyagolom. Nekem kell ez a kis izgalom.
2017. máj. 12. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!