Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsináltatnád melled, ha a barátnőd ezt nem szeretné?
Ha így lenne, úgy bennem le,hogy a barátnőm le se szarja a véleményem, esetleg valóban másnak akár tetszeni.
És max pár napig haragudnák rá, és ha nem tudja megmagyarázni,hogy miért csinálta, (a természetes a legjobb) akkor kiadnám az útját.ezeket kérdezném: Miért nem tudod elfogadni magad? Miért olyan fontos, kinek akarsz tetszeni? Ha nekem,akkor miért csináltatok meg, hisz úgyis tudod,hogy ellene vagyok. És valóban ennyit ér az én kérésem? Ennyit érek?!
Ezt kérdezném tőle, és ha nem tud válaszolni, mert erre alligha van kimagyarázás, akkor sajnos nem az én emberem. Nem szeret annyira,hogy saját magával ki tudjon békülni. Ami a legfontosabb,hogy magad elfogadd.
De ez attól is függ,milyen volt a kapcsolatunk előtte. De valószínűleg nem mennének annyira jól a dolgok, ha kérésem ellenére mégis megcsináltassa.
Mindenesetre nagyon kiábrándító volna.
18l
Azt nem értem,hogy nem tudod magad elfogadni?!
Valóban nagyon nehéz, de saját magadáért nem tudod megtenni.
Legyél hálás minden sejtedek,hogy életének, hogy élsz. Fogadd el magad.
Bocsánat, nem nekem mondtad, de még is rákérdeznék, ha nem haragszol...
,, Valóban nagyon nehéz, de saját magadáért nem tudod megtenni. " - Ezt a mondatot mire érted?
Én nem csináltattam meg. Meg akartam, de a barátnőm nagyon ellenezte.
Így utólag, úgy látom, hogy nagyon jó döntést hoztam. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem személy szerint marhára semmi bajom nincs a melleimmel. Egyáltalán nem vágyom nagyobbra, csak sajna hagytam magam befolyásolni a mai világ elvárásai által. Egy lányos lánynak legyen kerek, formás cicije. Hát nem, az enyém kicsi, és az is marad. Nekem így is jó, magamtól sosem vágytam nagyobbra, másea. Sőt, jó 25 éves koromig abszolút nem is foglalkoztatott a téma, csak aztán valahogy hagytam magam megbolonditabi a környezetem által.
Örülök, hogy a barátnőm így szeret, ahogy vagyok, és ezáltal sikerült magam valamelyest elfogadnom. Most már semmi pénzért sem csináltatnám meg. :)
Alapvetően minden olyan drasztikus változásért haragudnék, ami önmaga nem elfogadásából vagy igénytelenségből ered. Szóval ugyanúgy zavarna, ha hirtelen felhízna 15-20 kilót, plasztikáztatna, letúrná 5 miliméteresre a haját.
Nem, ha baj van, valami nyomasztja, beszéljünk róla, KERESSÜK MEGOLDÁST, kérjünk segítséget.
Kérdező te is inkább azon gondolkodj el, miért hagyod átmosni az agyad, hogy a nagyobb mell a jó csak... Tökéletesek a ksiebbek is, mindenkit mással áldott meg az anyatermészet, egyik se rosszabb vagy jobb a másiknál. Fogadd el és szeresd önmagad. nem igazán tudnék olyannal együtt lenni, akinek ez nem megy és ilyen butaságokat csinál inkább.
Ha a barátnőd folyamatosan érezteti veled, hogy kívánatos, sőt tökéletes vagy így, ahogy vagy, akkor nem értem, hogy lehet, hogy te még mindig elégedetlenkedsz magaddal. Arra szavaznék, hogy várj még ezzel a döntéssel egy kicsit, próbálj meg hinni a párodnak és elfogadni a saját tested, csakis magad, és senki más miatt, azért, mert ha egyszer túlesel a beavatkozáson, soha többé nem fordíthatod vissza a dolgokat. Nem muszáj folyton a média és a társadalom szavára adni, nem határozhatja meg senki, hogy milyennek kell lennie egy nőnek, vagy hogy mit jelent a szépség. Te is nézhetsz ki jól a magad módján!
Ha végképp nem sikerül elültetned ezt a tudatot a fejedben és megbékélned a melleiddel, csak akkor csináltasd őket meg. (Ja, és az, hogy valaki másnak akarsz tetszeni, nettó baromság, nekem nem fordulna meg a fejemben, ha a barátnőm lennél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!