Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Megszabadulnál a háziállatodtó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszabadulnál a háziállatodtól, ha a barátnőd félne tőle?

Figyelt kérdés
Egy kígyóról van szó.A barátnőm eddig sem szeretett egy helyiségben lenni vele,de most tervezzük az összeköltözést,és így nehéz lenne megoldani a tartását.Ti mit tennétek?

2016. dec. 13. 15:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Esetleg pince amiben tartanád vagy kisebb helyiség ?
2016. dec. 13. 16:03
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
A kígyótól én is félek. Azt hittem kutyusról van szó
2016. dec. 13. 16:04
 3/30 anonim ***** válasza:
71%
dobnám a pitsát
2016. dec. 13. 16:06
 4/30 anonim ***** válasza:
77%

A felelmek azert vannak, hogy legyozzuk oket. :D Kigyo tok meno amugy, miota van meg? Milyen fajta?

Jo amugy komolyra forditva a szot en pl. a fergeket csuszomaszokat csigakat nem birom... bar csigakbol is vannak azert szepek... szoval felek toluk de nemtudom ha esely nincs, hogy rammasszon akkor nem zavarna, ha lenne a hazban. 1-2 honapja a kedvenc fam alatt ultem es lattam rajta egy hernyot fel meterre nem volt tolem es kibirtam ugy 1 orat. Tudom ez rohej, de nekem nagy szo, hogy nem visitva futottam el... :D

En kibirnam paromert az ilyesmit es nem szep dolog arra kerni valakit, vagy elvarni tole emlites nelkul akar, hogy szabaduljon meg a kedvencetol erte.

Helyedben lennek valoszinuleg kigyo maradna, baratno menne, na de ezert vagyok en szingli, szoval en vagyok akire ne hallgass gondolom.

2016. dec. 13. 16:09
 5/30 anonim ***** válasza:
73%
A barátnőmtől szabadulnék meg.
2016. dec. 13. 16:13
 6/30 A kérdező kommentje:
Király piton,ő 3 éve van meg,de már 16 éves korom óta tartok kígyót(28 vagyok).A barátnőm is kényelmetlenül érzi magát attól,hogy a házban van.Arra gondoltam beköltöztetem a kígyót egy ritkán használ szobába,de ha pl.nem lennék otthon a barátnőm tuti félne egyedül maradni vele,meg ha ki kell venni mikor a terráriumját takarítom,ráadásul a kígyó kajájától is undorodik,azt sem lenne jó otthon tárolni stb.Tehát sok probléma lenne,de nagyon kötődöm hozzá:-(Egyébként nem kérte,hogy adjak túl rajta,én gondoltam rá a leírt problémák miatt.Meg ha már összeköltözünk akkor ő is érezze jól magát az otthonunkban.És talán a kígyónak is rosszabb lenne mert kevesebbet tudnék vele foglalkozni.
2016. dec. 13. 16:23
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egyiktől sem szabadulnék meg. Valami kompromisszumot ajánlanék.
2016. dec. 13. 16:25
 8/30 anonim ***** válasza:
71%
Röviden: nem.
2016. dec. 13. 16:31
 9/30 anonim ***** válasza:

Nekem macskától félt az exem, azt hittem valami hasonló állatkáról van szó:D.

Én kint tartottam a cicát, kertben, nem nagyon járt be. De hogy kígyóval mit lehet kezdeni... esetleg valami ismerőshöz odaköltöztetni? Akinél gyakran láthatod, akár napi szinten. Vagy a külön szoba is megfordult a fejemben, de nem tudom... érdekes helyzet amúgy.

2016. dec. 13. 16:32
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Akartam írni, hogy " áá nem, dehogy, megbarátkoznék vele előbb-utóbb, sose kérnék olyat, hogy a barátnőm szabaduljon meg valami olyantól amit szeret!" Aztán elolvastam, hogy kígyóról van szó.. és hát... Ez az egyelten komolyabb félelmem.. olyan félelem amit nem akarok legyőzni...De attól még mindig tartom, hogy nem kéne megválnia tőle... Egy jó kapcsolatba a felek tekintettel vannak a másikra és hajlandóak kompromisszumokra. maradhatna, ha szuperbiztosra lenne megcsinálva a helye és NEM a nappali vagy a szoba közepén lenne, hogy akaratlanul is ránézzek, és a barátnőm cseppet se próbálná erőltetni, hogy fogjam a kezembe vagy ilyesmi, vagy hogy bármennyire is foglalkoznom kelljen vele... ja és szuperbiztos ketrec, amiből 10000000000000x hogy nem jön ki... :D vagy ezt már mondtam? :D
2016. dec. 13. 16:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!