Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Megszabadulnál a háziállatodtó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszabadulnál a háziállatodtól, ha a barátnőd félne tőle?

Figyelt kérdés
Egy kígyóról van szó.A barátnőm eddig sem szeretett egy helyiségben lenni vele,de most tervezzük az összeköltözést,és így nehéz lenne megoldani a tartását.Ti mit tennétek?

2016. dec. 13. 15:56
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
*minek tegyem ki.
2016. dec. 13. 18:59
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy királypitonom és semmi esetre se válnék meg tőle. Kompromisszum kötés...

21 N

2016. dec. 13. 22:03
 23/30 anonim ***** válasza:
egyébként az ilyenem emberek ha leküzdik a félelmüket és megfogják általában megváltozik a hozzáállásuk is...saját tapasztalatból mondom
2016. dec. 13. 22:05
 24/30 anonim ***** válasza:
46%

Biztos hogy nem szabadulnék meg tőle.

A barátnőd majd szépen megszokja hogy ott van. Nem kell, hogy etesse vagy ilyenek, de szokja csak meg.

2016. dec. 14. 08:38
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem ugyan cicam van,de soha senkiert nem mondanek le rola.
2016. dec. 14. 16:06
 26/30 anonim ***** válasza:

Itt egyébként az a szomorú, hogy te 12 éve foglalkozol kígyókkal, láthatóan fontos neked és szereted, ő meg igazából tojik rá... :/

Na mindegy ha meghozod ezt az áldozatot én remélem, hogy tényleg vele maradsz nagyon sokáig és nem fogod megbánni.

2016. dec. 14. 19:25
 27/30 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy tojik rá? Nem ő tehet róla, hogy fél tőle, azért a kérdező barátnője se lehet rossz ember, nem hiszem, hogy úgy kéne beállítani és kiforgatni a szavait, nem is kérte hogy ne jöjjön a kígyó, arról meg mint mondtam, baromira nem tehet róla, hogy retteg tőle...
2016. dec. 14. 20:25
 28/30 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy aki nem látja, hogy 12 éve fontos valakinek valami és nem próbálja meg elfogadni, megszeretni, fejlődni a másikért, az igen, tojik rá. Illetve ez az én véleményem, az meg mint a segglyuk, tudom.
2016. dec. 14. 20:32
 29/30 anonim ***** válasza:

Nekem most macskám van, előtte kutyákat tartottam 12 évig, és egyáltalán nem tudom, sosem tudtam volna elképzelni, hogy megváljak bármelyiküktől is. Szerintem ha a páromnak kígyója lenne, egy darabig én is tartanék tőle, mert szokatlannak találnám és nem tudnám, hogyan kell hozzá viszonyulni, de idővel hozzá tudnék edződni a jószághoz. Persze tény, hogy nekem nincs kígyófóbiám.

Ettől függetlenül neked kell eldöntened, hogy mit kezdesz ezzel a helyzettel, és úgy tűnik, már meg is tetted.

2016. dec. 17. 19:04
 30/30 anonim ***** válasza:
sosem válnék meg a kígyómtól más miatt. A félelmét bárki letudja küzdeni. Tudom mert a családom is fél és undorodik a kígyótól és a fagyasztott kajájától is... Kompromisszum! Ne legyen hisztis. 22N
2017. febr. 19. 10:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!