Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszabadulnál a háziállatodtól, ha a barátnőd félne tőle?
Nekem is van egy királypitonom és semmi esetre se válnék meg tőle. Kompromisszum kötés...
21 N
Biztos hogy nem szabadulnék meg tőle.
A barátnőd majd szépen megszokja hogy ott van. Nem kell, hogy etesse vagy ilyenek, de szokja csak meg.
Itt egyébként az a szomorú, hogy te 12 éve foglalkozol kígyókkal, láthatóan fontos neked és szereted, ő meg igazából tojik rá... :/
Na mindegy ha meghozod ezt az áldozatot én remélem, hogy tényleg vele maradsz nagyon sokáig és nem fogod megbánni.
Nekem most macskám van, előtte kutyákat tartottam 12 évig, és egyáltalán nem tudom, sosem tudtam volna elképzelni, hogy megváljak bármelyiküktől is. Szerintem ha a páromnak kígyója lenne, egy darabig én is tartanék tőle, mert szokatlannak találnám és nem tudnám, hogyan kell hozzá viszonyulni, de idővel hozzá tudnék edződni a jószághoz. Persze tény, hogy nekem nincs kígyófóbiám.
Ettől függetlenül neked kell eldöntened, hogy mit kezdesz ezzel a helyzettel, és úgy tűnik, már meg is tetted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!