Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszabadulnál a háziállatodtól, ha a barátnőd félne tőle?
Figyelt kérdés
Egy kígyóról van szó.A barátnőm eddig sem szeretett egy helyiségben lenni vele,de most tervezzük az összeköltözést,és így nehéz lenne megoldani a tartását.Ti mit tennétek?2016. dec. 13. 15:56
11/30 anonim válasza:
10.es vagyok, ráadásul egy piton? Az ilyen kicsik okék, azok nem tudnak megenni, de egy piton keresztbe lenyel :( ... jézus... NEM lennék egyedül este egy sötét szobába otthon, ha véletlenül úgy mozdulna a takaró, vagy valami hozzá érne a lábamhoz, vagy esetleg mintha leesne valami a földre... Szerintem ott kapnék szívinfarktust... (nem túlzok, egyszer a játékbolban véletlen a kupacból egy műkígyót fogtam meg és konkrétan sokkot kaptam) De még mindig tartom magam a kompromisszumos dologhoz, viszont elvárnám a barátnőmtől, hogy értékelje, hogy mekkora áldozatot hoztam, hogy szembenézek a legnagyobb félelmemmel....
12/30 anonim válasza:
inkabb a kigyotol szabadulnek meg a szerelmed csak fontosabb, mellesleg
13/30 anonim válasza:
inkabb a kigyotol szabadulnek meg a szerelmed csak fontosabb, mellesleg en
14/30 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy #10-11 :-) A barátnőm is ugyanígy van mint te, és igazából én is azoktól tartok amiket leírtál.Nem akarom,hogy rettegésben éljen a saját otthonában. Csak párszor aludt nálam(én gyakran szoktam nála), de ő is minden apró neszre fölkeltett.Mindig attól félt,hogy a kígyó jött be. :-( Valószínüleg sem aludni,sem nyugodtan leülni pl.olvasni nem tudna,mert mindig maga mögé nézegetne,hogy nem szabadult-e ki. Amúgy természetesen nem erőltetem soha,hogy megfogja vagy ilyesmi. A király piton nem olyan nagy,hogy lenyeljen egy embert,ez csak 1,5 méter:-) 2 méternél nagyobb tartásához már külön engedély kell. De azért ez is veszélyes,ha az ember nem tud vele bánni. De abban igazad van ha tetán kiszabadul(stabil terráriuma van,de balesetek lehetnek),pont mikor nem vagyok otthon...:-( Köszönöm a hozzászólásaidat,sokat segítettél. Búcsút veszek a kígyótól.
2016. dec. 13. 17:19
15/30 anonim válasza:
mellesleg en is undorodom toluk, sose tartottam normalisnak azokat akik kigyot tartanak az otthonukban, betegek.
16/30 anonim válasza:
De aztán jó helyre kerüljön kérdező, remélem nem csak úgy kirakod az erdőbe, mint ahogy az emberek nagy része szokott megszabadulni a kedvenceitől :(
17/30 anonim válasza:
Mert nyilván ha valamit ennyire szeret azt csak úgy ki fogja rakni... Az olyan emberek akik kirakják az állataikat nem szeretik őket.. ne keverjük a szezont a fazonnal..
18/30 anonim válasza:
Amúgy még mindig a 10-es vagyok.. azért egy próbát megér! na dönts ilyen elhamarkodottan, ki tudja mi lesz... próbáljatok ki egy hetet-hónapot és meglátjátok .. :) abba a barátnőd se fog belehalni. Ha esélyt se adtok neki, sose tudjátok meg.. és azt még mindig úgy írom, hogy rettegek a kígyóktól :D de pl olyan helyre tegyétek amit be lehet zárni kulccsal.. én így máris nagyobb biztonságba érezném magam.. Egy akkora kígyó csak nem mászik át az ajtó alatt, vagy töri ki az ajtót.. kialakítani neki egy kis helyet, ahol a nem minden nap használt dolgok vannak.. persze nem ilyen utolsó sufnira gondolok. Egy kígyó úgy is el van ott ameddig nem lesz veled, hiszen amúgy is terráriumba van, ami neki van idealizálva :)
19/30 anonim válasza:
mindegy mit csinal a baratnoje annyira fel a kigyotol hogy sose lesz nyugodt abban a hazban ki fog keszulni idegileg en is kikeszulnek, sztem jo dontes ha megszabadulsz tole kerdezo.
20/30 A kérdező kommentje:
Igen,szerintem is ez a legjobb amit tehetek :( Mondjuk biztosan elviselné valahogy,de tegyem ki ennek. A kígyónak meg majd keresek egy szerető,hozzáértő gazdát,nem rakom ki az erdőbe,ezt sértésnek vettem. Ha ilyen rossz gazda lennék nem is lenne velem 3 éve,aki ilyen felelőtlen és hanyag azt az első terrariumból való kikerülésekor megharapja/megfojtja-_- És ezután köt ki az erdőben -_-
2016. dec. 13. 18:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!