Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves férfi vagyok. Két hónapja megismertem neten keresztül egy nagyon rendes és értelmes lányt. Ő 20 éves. Ő az első komoly kapcsolatom. Nagyon szerelmes vagyok belé. Két napja feküdtünk le először egymással. Életem egyik legjobb éjszakája volt, ő is azt mondta, hogy nagyon jó volt neki. Azonban tegnap találkoztunk és közölte, hogy szakítani akar. Engem ez villámcsapásként ért, hiszen azt hittem, hogy szeretjük egymást. Kérdeztem, hogy miért. Azt válaszolta, hogy nem szerelmes belém, viszont van jelenleg egy plátói szerelme és rá vágyik. Azt nem volt hajlandó elárulni, hogy ki az. Könyörögtem neki, hogy adjunk még időt magunknak, hátha sikerül mellettem elfelejtenie a "pasast", hiszen a szívem-lelkem beleadtam eddig is ebbe a kapcsolatba azért, hogy ő boldog legyen velem. Beleegyezett, hogy velem marad, de addig ne feküdjünk le újra, amíg át nem gondolta a dolgokat. Tegnap este nálunk voltunk, beszélgettünk. Nálunk is aludt. Tudom, hogy nem volt szép dolog, de nem hagyott nyugodni ez a plátói szerelme, mert arra gondoltam, hogy lehet, hogy csak nekem mondta, hogy plátói és közben megcsal valakivel. Igazság szerint nem tudom pontosan, hogy mire számítottam, mit fogok találni a gépében, de amit találtam, arra álmomban sem gondoltam volna. A képei között találtam egy mappát, amiben egy lány képei voltak. Volt vagy 100 képe erről a lányról. (Megjegyzem, rólam egy képe sincs) Voltak olyan képek, amelyekről látszott, hogy a lány internetes profiljáról töltögette le őket, de voltak olyanok is, amelyek konkrétan lesifotók voltak. Valószínűleg a barátnőm készíthette őket. A lány az egyetemi társa lehet, mert láthatóan az egyetemen készültek a képek: hol egy előadóban, hol a folyosón stb. Olyan, mintha a barátnőm rajongana érte. Legalábbis én nem nézegetek olyan emberről képeket, aki nem érdekel. Megnéztem a képek dátumait is és kb. hetente került 3-4 új kép a mappába a lányról. A legfrissebb képek három napja készültek. Arra gyanakszom, hogy ez a lány a plátói szerelme. Kevésbé lennék letört, ha egy srácról találtam volna képeket, mert egy sráccal tudnék versenyezni,de egy lánnyal nem tudok. Főként olyan nőkhöz szól a kérdésem, akik nőkben találják meg a boldogságot, hogy szerintetek a barátnőm ebbe a lányba szerelmes? Küzdjek ezért a kapcsolatért így, ha sosem fog rám vágyni? Előfordulhat, hogy fellángolt a lány iránt, de egyébként nem a nők vonzzák és belém is belémszerethet? Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. máj. 9. 20:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Vagy lezbi vagy biszex. Utóbbi férfi és nő iránt is képes szerelmet érzni (nem úgy értem, hogy egyszerre)
2017. máj. 9. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Őszinte leszek veled, ha ő már azzal állt elő, hogy szakít veled mert nem szerelmes beléd, mindegy, hogy egy fiú vagy egy lány miatt, ott már nincs értelme folytatni. A másik kérdésedre pedig a válasz, nagy a valószínűsége azok alapján amit ide leírtál, hogy az a lány az ő plátói szerelme. Kicsit meredeknek találom a viselkedését, itt főleg a lesi fotókra gondolok, mert ez már mániákus viselkedésforma, ami korántsem normális szerintem. Az nem biztos, hogy a barátnőd leszbikus, ha veled is volt, tehát képes férfiakkal is szeretkezni, akkor inkább biszexuálisnak mondanám. Szerintem mindenféleképpen hozd fel neki azt, amit a gépében találtál, kérdezz rá a fotókra, csak így láthatod majd a dolgokat tisztán, tovább kételkedni nem érdemes.
2017. máj. 9. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Úristen, nekem ez tuti kukerinnyó lenne (kuka). Milyen megszállott már a csaj, képeket halmoz fel, lesifotókat, ez beteg. MENEKÜLJ TE BOLOND.
2017. máj. 9. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Meglehet, hogy ő a plátói szerelme. Szerintem valahogy próbáld belőle kiszedni, ha tényleg csaj van a dologban próbáljátok megbeszélni, lehet csak kalandvágya van (magamból indultam ki). Én is nagyon rajongok a lányokért viszont egy fiúval járok akit nagyon szeretek, nem fogom egy kaland miatt tönkretenni a kapcsoaltunkat. :)

18/L

2017. máj. 9. 20:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Holnap beszélni fogok vele. Igazatok van, hogy ha ki is derül, hogy ez a lány a szerelme, s nem egy fiú, az sem számít, mert így is csak második vagyok a szemében. Meg ha épp ezt a lányt szereti, akkor nem fog tudni szerelmes lenni belém. Már két hónapja ismer és nem sikerült velem elfelejtenie ezt a lányt...valószínűleg velem nem is fogja. Nehéz döntés ez, de ha holnap nem kapok rendes választ, akkor én fogok vele szakítani. Nem szeretnék, "ha nincs ló, jó a szamár is" szituációt.
2017. máj. 9. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Figyelj most nem édes mindegy, csajba vagy pasiba szerelmes? Nem beléd és 2 hónapig kínlódott, hogy működjön ez nála, nem mennt. Történet vége. Ne menj le kutyába és ne könyörgöj neki. Szakítsatok és kész. Mit akarnál ezen még megbezsélni?
2017. máj. 9. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Felejtős az egész. Ha a csaj azt mondta szakítani akar és nem szerelmes belèd az füst. Ha a lányba szerelmes azt már nem fordíthatod vissza hiszen nő és nő között sokkal nagyobb a szerelem mert egy nő pontosan tudja hogy mi kell egy másik nőnek.

20 ll

2017. máj. 9. 22:47
 8/11 anonim ***** válasza:

#1 "Utóbbi férfi és nő iránt is képes szerelmet érzni (nem úgy értem, hogy egyszerre)"

Meglepő lesz de akár egyszerre is, mert emocionálisan más egy férfival és más egy nővel, akár mindkettőt is igényelheti egyszerre. Van ilyen kapcsolat is.

Viszont ha kimondta, hogy beléd nem szerelmes akkor ez ennyi. És ha a plátói szerelme a lány akit találtál, akkor vele nehéz lesz versenyezni, bárnem is kell, esetleg fel lehet vetni, már ha neked ez belefér, hogy lehet barátnője is, ha úgy alakul. Persze ha ő inkább monogám mint poliamória híve akkor lehet később egy barátnőért ejt majd. Ez a kockázat benne van.

2017. máj. 10. 15:46
 9/11 anonim ***** válasza:
15:46 jah de gondoltam így nem köt bele senki, de tévedtem
2017. máj. 10. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Sikerült beszélnetek? Mire jutottatok?
2017. máj. 10. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!