Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy más is van így ezzel? :'D

Figyelt kérdés

Szóval.. Nem is tudom hogyan fejezzem ki magam :D

Valamiért képtelen vagyok magamnak párt találni :/ Bárkivel is próbálkoztam eddig ismerkedni, egy idő után valahogy elvesztettem az érdeklődésemet a másik fél iránt és emiatt abbamaradt ez az egész ismerkedős téma :S Annak ellenére, hogy tök szimpatikusak voltak bizonyos lányok és kapcsolatot is el tudtam volna képzelni velük, mégis "meguntam" mindenkit..

Egyáltalán nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve, abszolút komoly kapcsolatot szeretnék, de az istenért sem akar összejönni :D

19/L

2017. máj. 1. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Eddig akárhány lánnyal kezdtem el beszélni, valahogy mindig abbamaradt :/ Kivéve eggyel, vele azóta is barátok vagyunk 😂
2017. máj. 1. 19:21
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Egy leszbikus kapcsolat soha nem lesz komoly... egy homoszexualis kapcsolat sem.. hosszútávon csak egy férfi és egy nő tud együttélni az azonos neműek egy idő után taszítják egymást,csak szexuális fellángolás van köztük de az elmúlik idővel.. vegyétek már ezt észre és nőjetek fel, de igazából a ti döntésetek majd rájöttök idővel hogy az élet igazi csodái csak egy férfi és egy nő között történhetnek meg. A többi az csak olyan mint a drog idővel tönkretesz.aztán 35 évesen már nem lesz fiatalos a tested már nem kíván senki nem kellesz senkinek és ott fogsz ülni egyedül otthon és nem lesz életkedved.. sajnálom de ez az igazság, tapasztalatból mondom hogy nincs értelme ezeknek a perverz dolgoknak..

"egy férfi aki nem meleg nem biszex és nem is hetero"

2017. máj. 2. 18:42
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 Te mègis mièrt vagy itt?:D

Már komolyan kezdtek ""hiányozni"" az ilyen kommentek.

Rettentően szűklátókörű vagy. Ezèrt is van az a mondás,hogy 'A szerelem vak' .

Ki nem állhatom ezt a fajta rosszindulatúságot..*-*

23N

2017. máj. 2. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!