Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy más is van így ezzel? :'D
Szóval.. Nem is tudom hogyan fejezzem ki magam :D
Valamiért képtelen vagyok magamnak párt találni :/ Bárkivel is próbálkoztam eddig ismerkedni, egy idő után valahogy elvesztettem az érdeklődésemet a másik fél iránt és emiatt abbamaradt ez az egész ismerkedős téma :S Annak ellenére, hogy tök szimpatikusak voltak bizonyos lányok és kapcsolatot is el tudtam volna képzelni velük, mégis "meguntam" mindenkit..
Egyáltalán nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve, abszolút komoly kapcsolatot szeretnék, de az istenért sem akar összejönni :D
19/L
"Egy szép napon kihal az emberiség..."
Hát, bizonyos emberek nélkül valóban szebb lenne a világ.. Nem kell ide totális kihalás, maximum egy alapos szelektálás 😉
Egyébként nem vagyok elkeseredett, mert még nem vagyok egy aggastyán, kitudja mit hoz a jövő 😀 Csak néha azért bosszantó tud lenni, hogy eddig még nem mosolygott rám a szerencse.. Másokkal ellentétben :/
Velem is ez a nagy helyzet... :(
Én elég megunós fajta vagyok, de még mielőtt komolyabb szintre léphetnénk az adott emberkével... De bízom benne, hogy egy nap rám kacsint a szerencse :D
19/L - Bi
Minden kapcsolathoz 2 ember kell. Nem te vagy egyedül a hibás. Ha a másik nem tudja fenntartani az érfeklődésed akkor ha össze is jöttök max 2 hét vagy,ha hosszabb is akkor kín szenvedés. Valami bem stimmelt a másikkal.Ez lehet a beszélgetés témátlansága, a külső bem fogott meg, nem érzed vele tökéletes felhőtlennek a találkozást vagx a szex. A felhőtlen boldogsághoz mind a ketten kelletek. Ő ad te nyitsz, te adsz ő nyit. Viszont ha mégis benned lenne a hiba, akkor az a nyitás és az elköteleződés hiánya. De ezen lehet változtatni :) sok lányban az a baj, hogy kb 5 radi után ki lehet ismerni őket tetőtől talpig. Elárulnak mindent a születéstől a randi napjáig. Nincs titokzatosság, "meglepetés". Hozzátrnném az az érzés pár randi után, hogy meg van, szóval egy kicsit sen kell érte küzdeni, abszolút nem "elérhetetlen". Ezek által olyan mintha már jó régóta együtt lennétek egy olyan kicsit unalmasabb kapcsolatban.
Hidd el vannak olyan lányok akik ezeknek az ellenkezője. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!