Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is volt ilyen vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
leszbikus vagyok de nem tudom hogy ez normális vagy nem.
szóval lehetséges hogy az ujjazástól nem tudok elmenni?
még nem volt párom de próbáltam már magamhoz nyúlni de valahogy nem tudtam élvezni.
ez azért lehet mert meleg vagyok vagy mert egyszerűen nem tudom ezt az egészet élvezni?
Az első jól mondja, a másodiktól meg annyi kérdésem lenne: az ilyen beszólásoknak mi értelme?:D Ettől most nő 1 centit a farkad és boldogan telik a délutánod, hogy hű, most aztán jól megírtad a magadét egy leszbi lánynak?:D
Gratulálok akkor, legyél boldog. :D
Nekem pl. egyáltalán semmi jó nincs az ujjazásban. Ha teljesen fel is vagyok izgulva, amint bekerül, szó szerint 1-2 másodperc és teljesen száraz leszek, tehát... abszolút nem opció.
De ezzel szerintem nincs baj, miért lennél meleg? Én mondjuk tényleg leszbikus vagyok, de ez nem orientáció függő, szimplán kinek mi esik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!