Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért vagyok ennyire szerencsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire szerencsétlen?

Figyelt kérdés
A buszon vagy az utcán is megbámuljuk egymást lányokkal, de egyszerűen semmit sem szólunk csak elmegyünk egymás mellett. Voltak akik tetszettek, és próbálkoztam is, majd hirtelen kiderült, hogy heterok. Csak pár barátom tudja rólam, hogy a saját nemem érdekel, és szerintük nem nézek ki leszbikusnak. Nagyon vágyok valakire, nem a testiségre vagy ilyesmi, csak egy barátra, egy lelki társra aki olyan mint én és nem néz rám ferde szemmel. Akivel mindent megoszthatok. Akinek ismeretlenül mondom vagy barátnak a dolgot, szerintük ez nem is derül ki ennyi idősen, és mivel nem voltam még szerelmes ne nyilatkozzak. Szívesen beszélnék valakivel aki 10 éves korában már tudta, hogy nem kell neki fiú és be is látta. Nem tudom mit csináljak, hogy nézzek ki, hogy viselkedjek, hogy ezzel kimutassam másoknak, hogy tetszenek. És akkor most jöhetnek a támadások, hogy divatból vagyok meleg és stb, mert 15 éves vagyok. De nem, hisz senki sem tudja, csak 2 fiú barátom és 2 lány barátom. Mit tegyek? Szívesen fogadnék tanácsokat, köszönöm!

2015. júl. 17. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Feküdj le egy fiúval es rájössz hogy jobb a hetero kapcsolat. Egy olyan fiút keress akiben megbizol es vele is meg tudat szinte mindent beszelni. Nem leszbi vagy csak nem tudsz senkivel ilyen dolgokról beszelni mint a sex . Ezert latod konnyebnek a leszbiseget. Keress egy rendes srácot inkabb :)
2015. júl. 17. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez nincs így. Undorodok egy fiútól úgy, hogy hozzám érjen.

Nem akarok vele lenni. Egyszerűen undorítónak tartom a férfi testet és kész. Nem hiszem el, hogy ezt senki sem tudja felfogni.

2015. júl. 17. 20:02
 3/7 anonim válasza:
0%
Ilyen sorsot írtak neked a fentiek...ehez vagy hozzá szoksz vagy megváltoztatod:) Ez rajtad áll! Amugy meg mi ezt honnan tudjuk hogy te mennyire " undorotsz " egy férfi testől?
2015. júl. 17. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Rossz helyen próbálkozol.

Az utcán nem lehet ismerkedni, mert az emberek általában valahova mennek, sietnek.

Ezen kívül viszonylag kevés esélye van annak, hogy tényleg leszbikus az illető. Ja és hogy be is vállalja. Olyan 20 emberből kettő lmbtq+, de ugye ez sem garantálja, hogy be is jössz neki.

Szóval én azt javasolnám, hogy valami olyan helyen próbálkozz, ahol a közös érdeklődési kör is adott.

És azért azt tudjad, hogy 115 évesen kevesen vannak annyira tisztában magukkal, és rendelkeznek is annyi kurázsival hogy be is vállaljanak egy kapcsolatot.

A legtöbben 18-19 évesen jutnak el odáig, amikor már jobban leválnak a szülőkről, és kisebb a nyomás-

2015. júl. 17. 22:50
 5/7 l.adri21 válasza:
Én megértem a problémád, 21 éves vagyok, de 15 évesen már bőven tudtam, hogy leszbikus vagyok, rengeteg férfi barátom van, de sosem vonzott a férfi test. Nehéz eleinte ezt magadban is rendbe tenni, én sem mondtam akkor csak szűk baráti körnek, a családomnak is nem rég mondtam el. 16 évesen volt az első barátnőm, suliból ismertem. Kb. 2 hete szakítottunk a párommal, akit pedig egy munka által ismertem meg. Változó az ismerkedés, de legyél nyitott, nem vagy szerencsétlen, hidd el a nagy szerelem téged is megtalál előbb utóbb! Kitartás! :)
2015. júl. 19. 23:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm, Neked utolsó külön, a kis biztatást :)
2015. júl. 20. 22:32
 7/7 anonim válasza:

Egyezik bennunk par dolog, irj batran!:)

Felvesszuk a kapcsolatot es hatha tudunk jokat beszelgetni:)

2015. júl. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!