Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdemenyezzek?
Par honapja megismertem egy csajt es igazabol akkor o kikezdett velem de en nem vettem a lapot mert nem tudtam hogy biszex. Viszont azota tobbszor keresett hogy talalkozzunk, (csak meg nem sikerult kivitelezni) en pedig szeretnek nyitni fele de meg nem voltam sosem lannyal, igy nem tudom hogyan... Oke hogy beulunk valahova es dumalunk, de mondjuk nem csokolhatom meg spontan nyilvanosa... vagy igen? :D meg igazabol, reszemrol inkabb szexualis vonzalom vam, szerintem gyonyoru a lany es szivesen kiprobalnam vele a szexet, de ezt hogyan adjam a tudtara? Van egy pasi az eletemben, vele szeretnenk majd harmast es pl ennek a lanynak nagyon orulnek ha benne lenne... de hogyan vezessem fel hogy ne ijedjen meg? Es hogyan ereztessem vele, hogy tetszik nekem?
Eddig csak pasikkal voltam.
Mindketten huszonevesek vagyunk.
De ha van egy pasi az életedben, miért akarnád megcsókolni csak úgy a csajt? Akkor nem csak "ágy téma" lenne ez?
Mondjuk engem már első randin megcsókolt barátnőm nyilvánosan :'D
Amúgy azzal kéne kezdened, hogy nem kapcsolatot akarsz mert van kanod, szóval ha ő többet akar akkor az neked már nem jó. Bár lehet rosszul értelmeztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!