Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdemenyezzek ha 2 lany van az agyamban?
Ez a dolog csak akkor működik, ha az egyik csajjal nekilátsz a dolognak. Amit nem feltétlen ott kell elkezdeni.:D
De ha azt írod, hogy barátod.. hát akkor minek akarod megdugni?
2016. nov. 13. 03:58
Nem az ágyban érdemes elkezdeni, szerintem. Nekünk legalábbis az vált be, hogy szóban flörtöltünk először, aztán mikor már mindenkit eléggé felcsigázott a téma, akkor kezdtünk el fizikálisan is rámozdulni a dologra. Ennek persze az a hátránya, hogy csak akkor fog összejönni, ha elég lazák, de jobb is így, mert ha nem akarnák és mégis nekikezdtek valaminek (mert mondjuk részegek) akkor azt a barátságotok bánhatja.
2016. nov. 13. 07:49
Ha leszbik a lányok, akkor felejtős. Az egyiküknek minimum biszexnek kell lennie, ha akarsz valamit. Az pedig hogy szex nem került szóba nem kizáró ok, de esélyesebb ha szóban is nyitottak a témára.
2016. nov. 13. 08:30
Sehogy ne hozd fel, ne rontsd el a barátságotat.
2016. nov. 13. 08:36
Ha rosszul sül el, akkor tönkremehet a barátságotok.
Szerintem ha akarnának valamit, akkor utaltak volna már rá. Flörtölés, szexuális célozgatás stb
2016. nov. 13. 09:11
Jaa most nézem, hogy leszbikus kategória. Azt hogy elmegy a barátnőjével bulizni azt úgy kell érteni, hogy úgy a barátnője hogy együtt járnak, párkapcsolatban vannak? Mert ha igen, akkor szerintem hát nem mondom, hogy esélytelen, de nagyon-nagyon pici rá az esély. Hallottam már ilyet, hogy egy pasi beakart szállni egy leszbikus pár közé harmadiknak és a vége pofozkodás lett. A fiú járt rosszul...
2016. nov. 13. 09:16
Maximum legközelebb kérdezz rá annál a csajnál, akivel jóban vagy. Ha azt mondja, hogy nem, akkor hagyd annyiban, ne erőltesd. A lányok amúgy sem bírják a nyomulós pasikat, de a leszbikusok főleg nem.
2016. nov. 13. 09:20
2016. nov. 13. 18:28
Kérdező, NE kezdj ki velük, ha ők egy leszbikus pár!!!Nagyon csúnyán lejáratod magad, ha ilyet kezdeményezel náluk!!! Ha biszexek, az más, de leszbikus nőknek sose ajánlkozz!
29/nő/l
2016. nov. 13. 18:52
10/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! igen parkapcsolatban vannak, de mind a ketten inkabb biszexek. A baratnoje meg inkabb belevalosabb meg neha igy felig rajtam alszik, de a masik lany aki a legjobb baratom; en mindig is szerettem volna tobbet tole mint baratsag, de a vegen osszejott ezzel a lannyal.
Persze nem kotelezo a szex, de azert benne lennek:D csak korulottem mindenki nezi, hogy de jo dolgom van, el sem hiszik, hogy soha semmi nem volt koztunk. De mi igy igazabol nagyon jol elvagyunk. lehet csak elrontana.
Kapcsolódó kérdések: