Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fáj a szüzesség elvesztése?
és még az is érdekelne hogy mennyire fog vérezni? van egy barátnőm és nekem ő lesz az első.de nagyon izgulok, mi van ha túlságosan fog fájni vagy vérezni? az nagyon ciki?
L20
semmi nem ciki
Egyénfüggő, hogy kinek hogy fáj és vérzik-e. nagyon nedvesre kell izgatni!
Leszbikus vagy, szóval egyből egy farok kerül beléd...szépen fokozatosan, egy ujj két ujj..
Nálam is így volt...ne izgulj.
Vérezni? Miért, mit szeretnétek használni, műpéniszt? Netán ököllel fogtok felnyúlni a másiknak?
Bocsánat a nyers stílusért, de szerintem alapesetben nem érinti a leszbikusokat ez a probléma. Bennem sem járt még farok, de gond nélkül belém fér akár három ujj is, annál többre meg úgysincs szükség (sőt, az orgazmus eléréséhez a csikló stimulálása is bőven elég).
Valakinél 2 ujj szakítja át a szűzhártyát.Igen érinti a leszbiket is!
Akikkel dolgom volt,azt mondták fájt nekik egy kicsit utána a fájdalom helyét átvette a gyönyör érzése.Egy lány pedig azt mondta nem érzett semmit.Az összesnek vérzett,valakinek jobban valakinek kevésbé.
Mielőtt bárki jönne azzal ,hogy felsértettem,azoknak megnyugtatásként ,nem felsértés volt ,hanem szűzhártya,ezekben a lányok is megerősítettek.
LL
Én ma vesztettem el a barátnőmmel. Csak akkor fájt, mikor gyorsított a tempón, de az sem olyan fájdalom volt, amitől jajveszékel az ember. Nagyon szűk voltam, de nem véreztem. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!