Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Natusia kérdése:
Hogyan érjem el hogy a barátnőm belemenjen?
Figyelt kérdés
18éves lány vagyok és leszbikus.4 honappal ezelőtt ismertem meg a mostani barátnőmet, a sulimmal mentünk konditerembe, és ott pont ment hip-hop óra, és ő ott táncolt. Édes kalács , tátva maradt a szám olyan jol mozgott, és már az elején éreztem hogy ő kell nekem. Észrevette hogy figyelem,és rám mosolygott, aztán elkezdtünk beszélgetni, és 1 hétre rá összejöttünk.Nagyon szeretjük egymást, az első alkalommal vártunk 1 honapot, azóta rendszeresen szeretkezünk.Na a gond az, hogy mindketten szüzek vagyunk.Megbeszéltük már hogy egymással szeretnénk elvesziteni, és hát ez csakis vibrátorral lehetséges, viszont a felcsatolhatosnál döntöttünk mert az valahogy meghittebb és intimebb... Lezsiroztuk hogy na akkor igy lessz, megrendeljük és végre tulesünk rajta, amikor a barátnőm visszavonulot fújt. Mert fél tőle hogy fájni fog.... Szeretkezés közben mindig bevaditom és hagyom hogy kilépjen a komfortzónájábol, és nagyon szenvedélyes szokott lenni, de amikor befejeztük az aktust, és rákérdezek hogy kicsim akkor most hogy legyen vagy csináljuk e vibrátorral, akkor mindig visszazökken a valóságba és a "félénk" oldala győzedelmeskedik, pedig alapjáraton egy nagyon vagány, aranyos csaj ami a szivén a száján. Nos én nem sürgetem őt, és lehet ugy látszik hogy nincs rá még felkészülve, pedig én érzem hogy igen, csak fél a fájdalomtol. De ugyis vigyáznék rá, azt akarom hogy neki jó legyen.. A kérdésem az lenne hogy mit tegyek, vegyem e rá erre a dologra, vagy hagyjam igy a dolgokat?2016. ápr. 4. 11:51
1/35 anonim válasza:
"azóta rendszeresen szeretkezünk." De már elvesztettétek a szüzességeteket, nem? A szüzesség elvesztése az első szexuálus együttlétet jelenti, nem azt, hogy mikor járt benned valaki, vagy valami... föleg leszbikusoknál. szerintem felcsatolhatóssal meg főleg nem romantikus és meghitt. A szűzhártya átszakítása meg egy jelképes dolog, hiszen hetero pároknál is van, hogy nem elsőre sikerül..
2/35 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy tág fogalom. Én ugy vagyok vele, hogy nem az a lényeg hogy mivel, hanem hogyan és kivel . De ki hogy látja.
2016. ápr. 4. 12:05
3/35 anonim válasza:
Most pont magadnak mondtál ellent. Nem értelek kedves kérdező. Elösször azt írtad, hogy "Megbeszéltük már hogy egymással szeretnénk elvesziteni, és hát ez csakis vibrátorral lehetséges, viszont a felcsatolhatosnál döntöttünk" most meg azt írtad, hogy "nem az a lényeg, hogy mivel, hanem kivel és hogyan"
4/35 anonim válasza:
"rendszeresen szeretkezünk"
Amit műveltek az maszatolás maximum, nem szeretkezés!
Addig vagy szűz, amíg egy farok nem járt benned!
És persze hogy fél. Nem normális ez az egész!
5/35 anonim válasza:
Na kedves 36%-os, akkor remélem, hogy minél hamarabb megtalál majd téged is hátulról egy méretes farok, hogy végre elveszítsd! :D
6/35 A kérdező kommentje:
Zavar az hogy rendesen nem tudunk egymásnak maximálisan örömet szerezni a szűzhártya miatt.:/ ezért szeretném "likvidálni" . És hát akkor én örökké szűz maradok, mert bennem farok biztos hogy nem fog járni. Ámen.:p
2016. ápr. 4. 12:25
7/35 anonim válasza:
én már tényleg nem értelek... először is, miért kéne "likvidálni" a szűzhártyát, hogy jobb legyen? Az befolyásolja, hogy milyen a szex.. A legtöbb nő, nem is azt élvezi ha a hüvelyében vannak, hanem attól tud elmenni, ha a csiklóját izgatják.. valamint ha annyira zavar, akkor ujjal is át lehet lyukasztani...Hány éves vagy egyébként?
8/35 anonim válasza:
"Édes kalács" :D Legyél vele türelmes. Nem mindenkinek megy olyan egyszerűen.
9/35 anonim válasza:
Leszbik, nektek mi bajotok a farokkal? Főleg ha felcsatolható formájában valamilyen szinten szükségetek is van rá.. A hüvely eleve arra van predesztinálva, hogy "valami" járjon benne. A férfi melegek még mindig érthetőbbek, mert végül is ők úgyis egy lukba teszik.. :D
10/35 anonim válasza:
Esetleg vesd fel, hogy ő dugjon meg először téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!