Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan érjem el hogy a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Natusia kérdése:

Hogyan érjem el hogy a barátnőm belemenjen?

Figyelt kérdés
18éves lány vagyok és leszbikus.4 honappal ezelőtt ismertem meg a mostani barátnőmet, a sulimmal mentünk konditerembe, és ott pont ment hip-hop óra, és ő ott táncolt. Édes kalács , tátva maradt a szám olyan jol mozgott, és már az elején éreztem hogy ő kell nekem. Észrevette hogy figyelem,és rám mosolygott, aztán elkezdtünk beszélgetni, és 1 hétre rá összejöttünk.Nagyon szeretjük egymást, az első alkalommal vártunk 1 honapot, azóta rendszeresen szeretkezünk.Na a gond az, hogy mindketten szüzek vagyunk.Megbeszéltük már hogy egymással szeretnénk elvesziteni, és hát ez csakis vibrátorral lehetséges, viszont a felcsatolhatosnál döntöttünk mert az valahogy meghittebb és intimebb... Lezsiroztuk hogy na akkor igy lessz, megrendeljük és végre tulesünk rajta, amikor a barátnőm visszavonulot fújt. Mert fél tőle hogy fájni fog.... Szeretkezés közben mindig bevaditom és hagyom hogy kilépjen a komfortzónájábol, és nagyon szenvedélyes szokott lenni, de amikor befejeztük az aktust, és rákérdezek hogy kicsim akkor most hogy legyen vagy csináljuk e vibrátorral, akkor mindig visszazökken a valóságba és a "félénk" oldala győzedelmeskedik, pedig alapjáraton egy nagyon vagány, aranyos csaj ami a szivén a száján. Nos én nem sürgetem őt, és lehet ugy látszik hogy nincs rá még felkészülve, pedig én érzem hogy igen, csak fél a fájdalomtol. De ugyis vigyáznék rá, azt akarom hogy neki jó legyen.. A kérdésem az lenne hogy mit tegyek, vegyem e rá erre a dologra, vagy hagyjam igy a dolgokat?

2016. ápr. 4. 11:51
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
73%
"azóta rendszeresen szeretkezünk." De már elvesztettétek a szüzességeteket, nem? A szüzesség elvesztése az első szexuálus együttlétet jelenti, nem azt, hogy mikor járt benned valaki, vagy valami... föleg leszbikusoknál. szerintem felcsatolhatóssal meg főleg nem romantikus és meghitt. A szűzhártya átszakítása meg egy jelképes dolog, hiszen hetero pároknál is van, hogy nem elsőre sikerül..
2016. ápr. 4. 12:01
 2/35 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy tág fogalom. Én ugy vagyok vele, hogy nem az a lényeg hogy mivel, hanem hogyan és kivel . De ki hogy látja.
2016. ápr. 4. 12:05
 3/35 anonim ***** válasza:
49%
Most pont magadnak mondtál ellent. Nem értelek kedves kérdező. Elösször azt írtad, hogy "Megbeszéltük már hogy egymással szeretnénk elvesziteni, és hát ez csakis vibrátorral lehetséges, viszont a felcsatolhatosnál döntöttünk" most meg azt írtad, hogy "nem az a lényeg, hogy mivel, hanem kivel és hogyan"
2016. ápr. 4. 12:11
 4/35 anonim ***** válasza:
10%

"rendszeresen szeretkezünk"

Amit műveltek az maszatolás maximum, nem szeretkezés!

Addig vagy szűz, amíg egy farok nem járt benned!

És persze hogy fél. Nem normális ez az egész!

2016. ápr. 4. 12:18
 5/35 anonim ***** válasza:
91%
Na kedves 36%-os, akkor remélem, hogy minél hamarabb megtalál majd téged is hátulról egy méretes farok, hogy végre elveszítsd! :D
2016. ápr. 4. 12:20
 6/35 A kérdező kommentje:
Zavar az hogy rendesen nem tudunk egymásnak maximálisan örömet szerezni a szűzhártya miatt.:/ ezért szeretném "likvidálni" . És hát akkor én örökké szűz maradok, mert bennem farok biztos hogy nem fog járni. Ámen.:p
2016. ápr. 4. 12:25
 7/35 anonim ***** válasza:
82%
én már tényleg nem értelek... először is, miért kéne "likvidálni" a szűzhártyát, hogy jobb legyen? Az befolyásolja, hogy milyen a szex.. A legtöbb nő, nem is azt élvezi ha a hüvelyében vannak, hanem attól tud elmenni, ha a csiklóját izgatják.. valamint ha annyira zavar, akkor ujjal is át lehet lyukasztani...Hány éves vagy egyébként?
2016. ápr. 4. 12:33
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
"Édes kalács" :D Legyél vele türelmes. Nem mindenkinek megy olyan egyszerűen.
2016. ápr. 4. 12:35
 9/35 anonim ***** válasza:
19%
Leszbik, nektek mi bajotok a farokkal? Főleg ha felcsatolható formájában valamilyen szinten szükségetek is van rá.. A hüvely eleve arra van predesztinálva, hogy "valami" járjon benne. A férfi melegek még mindig érthetőbbek, mert végül is ők úgyis egy lukba teszik.. :D
2016. ápr. 4. 12:42
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg vesd fel, hogy ő dugjon meg először téged...
2016. ápr. 4. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!