Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan érjem el hogy a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Natusia kérdése:

Hogyan érjem el hogy a barátnőm belemenjen?

Figyelt kérdés
18éves lány vagyok és leszbikus.4 honappal ezelőtt ismertem meg a mostani barátnőmet, a sulimmal mentünk konditerembe, és ott pont ment hip-hop óra, és ő ott táncolt. Édes kalács , tátva maradt a szám olyan jol mozgott, és már az elején éreztem hogy ő kell nekem. Észrevette hogy figyelem,és rám mosolygott, aztán elkezdtünk beszélgetni, és 1 hétre rá összejöttünk.Nagyon szeretjük egymást, az első alkalommal vártunk 1 honapot, azóta rendszeresen szeretkezünk.Na a gond az, hogy mindketten szüzek vagyunk.Megbeszéltük már hogy egymással szeretnénk elvesziteni, és hát ez csakis vibrátorral lehetséges, viszont a felcsatolhatosnál döntöttünk mert az valahogy meghittebb és intimebb... Lezsiroztuk hogy na akkor igy lessz, megrendeljük és végre tulesünk rajta, amikor a barátnőm visszavonulot fújt. Mert fél tőle hogy fájni fog.... Szeretkezés közben mindig bevaditom és hagyom hogy kilépjen a komfortzónájábol, és nagyon szenvedélyes szokott lenni, de amikor befejeztük az aktust, és rákérdezek hogy kicsim akkor most hogy legyen vagy csináljuk e vibrátorral, akkor mindig visszazökken a valóságba és a "félénk" oldala győzedelmeskedik, pedig alapjáraton egy nagyon vagány, aranyos csaj ami a szivén a száján. Nos én nem sürgetem őt, és lehet ugy látszik hogy nincs rá még felkészülve, pedig én érzem hogy igen, csak fél a fájdalomtol. De ugyis vigyáznék rá, azt akarom hogy neki jó legyen.. A kérdésem az lenne hogy mit tegyek, vegyem e rá erre a dologra, vagy hagyjam igy a dolgokat?

2016. ápr. 4. 11:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
58%

" Azért hisszük, hogy a "pénisz körül forog a világ", mert amelyik csajjal beszéltem, mindegyiket foglalkoztatta a pénisz.

Egyszerűen egy nő lételeme a farok, még jobban mint egy férfinak a punci (egy férfi teheti egy másik férfi lukába is a péniszét, bár ez sem nekem való"

Na, én most kiemelnék két szót.

hisszük --> T / 1

beszéltem --> E / 1

Na, most akkor az van, hogy TE beszélgettél 5 - 6 csajjal a diszkóban, és ezért MINDEN férfi ÍGY látja a világot.

A többit mindenki más előttem leirt, nem akarom én újra. De azért jót szórakoztam rajtad xD

2016. ápr. 4. 23:32
 22/35 anonim ***** válasza:
+ Ha neked annyira nem fontos a punci, akkor nyugodtan dugasd magad férfival, jó móka lesz az xD Tudod, nekünk leszbiknek is kell a pénisz, hiába mondjuk, nem nekünk való. Neked is kell a pénisz, hiába mondod, hogy nem neked való. :>
2016. ápr. 4. 23:34
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
De nekem van saját farkam.. Azt használom. A nőket szeretem, ezért velük használom. Szerencsére a legtöbb nő szereti az ilyesfajta kényeztetést.
2016. ápr. 5. 12:12
 24/35 anonim ***** válasza:
71%

Ban saját kezem és nyelvem. Azt használom.

Szerencsére a párom szereti az ilyen kényesztetést. :)

2016. ápr. 5. 13:22
 25/35 A kérdező kommentje:
Ne itt szócsatázzatok pls. Ha a csajod szereti a farkad, akkor örülök neki, de rossz helyre irogálsz barátom.
2016. ápr. 5. 13:25
 26/35 anonim ***** válasza:
83%

Privát véleményem szerint a felcsatolhatós a legelvetemültebb ötlet a szűzhártya megszaggatásához.

Add 1. az valami mű, te, aki csinálnád nem érzel vele, kegyetlen, élettelen tárggyal megszaggatod. Tudom én, hogy a farok is kemény, de az élő hús, kicsit jobban a testbe való. Szerintem akkor már valami másfajta segédeszköz, ami közben tudod simogatni a csiklóját, nyalogatni, nem féltétlen a vért..., ha érted mire gondolok.

Add 2. nem tudod olyan mértékig irányítani, mert nem érzel vele. Hogy a francba ne félne, miközben valamivel fájdalmat akarsz neki okozni.

Tudom, hogy ujjakkal is rossz, de akkor már szerintem sokkal kontrollálhatóbb, növelhető a térfogata, már számilag. 1 az simán átcsúszik, van, hogy kettő is, de mondjuk tövig már vastagabb, de még mindig nem műanyag. Nem tudom.... te is érzel vele, érzed, hogy mennyire szorít, hogy éppen hol jártok az eseményben.

Ne ess neki, inkább segítsd át.

2016. ápr. 5. 14:10
 27/35 anonim válasza:
76%
"Egyszerűen egy nő lételeme a farok" a magad neveben beszelj te nyomorult. A hozzad hasonlokat imadom szetalázni :)
2016. ápr. 5. 14:47
 28/35 anonim ***** válasza:
16%
Utolsó: a statisztikák és megfigyelések szerint a legtöbb nő hetero, szóval mi is a gondod?
2016. ápr. 5. 15:40
 29/35 anonim ***** válasza:
83%
De attól, hogy valaki hetero, még nem lételeme a farok :D Hát ez jó vicc :D
2016. ápr. 5. 15:41
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
a LEGTÖBB, de NEM MINDEGYIK ;) Ezt sajnos minden fickó elfelejti :(
2016. ápr. 5. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!