Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy a barátnőm belemenjen?
" Azért hisszük, hogy a "pénisz körül forog a világ", mert amelyik csajjal beszéltem, mindegyiket foglalkoztatta a pénisz.
Egyszerűen egy nő lételeme a farok, még jobban mint egy férfinak a punci (egy férfi teheti egy másik férfi lukába is a péniszét, bár ez sem nekem való"
Na, én most kiemelnék két szót.
hisszük --> T / 1
beszéltem --> E / 1
Na, most akkor az van, hogy TE beszélgettél 5 - 6 csajjal a diszkóban, és ezért MINDEN férfi ÍGY látja a világot.
A többit mindenki más előttem leirt, nem akarom én újra. De azért jót szórakoztam rajtad xD
Ban saját kezem és nyelvem. Azt használom.
Szerencsére a párom szereti az ilyen kényesztetést. :)
Privát véleményem szerint a felcsatolhatós a legelvetemültebb ötlet a szűzhártya megszaggatásához.
Add 1. az valami mű, te, aki csinálnád nem érzel vele, kegyetlen, élettelen tárggyal megszaggatod. Tudom én, hogy a farok is kemény, de az élő hús, kicsit jobban a testbe való. Szerintem akkor már valami másfajta segédeszköz, ami közben tudod simogatni a csiklóját, nyalogatni, nem féltétlen a vért..., ha érted mire gondolok.
Add 2. nem tudod olyan mértékig irányítani, mert nem érzel vele. Hogy a francba ne félne, miközben valamivel fájdalmat akarsz neki okozni.
Tudom, hogy ujjakkal is rossz, de akkor már szerintem sokkal kontrollálhatóbb, növelhető a térfogata, már számilag. 1 az simán átcsúszik, van, hogy kettő is, de mondjuk tövig már vastagabb, de még mindig nem műanyag. Nem tudom.... te is érzel vele, érzed, hogy mennyire szorít, hogy éppen hol jártok az eseményben.
Ne ess neki, inkább segítsd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!