Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan érjem el hogy a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Natusia kérdése:

Hogyan érjem el hogy a barátnőm belemenjen?

Figyelt kérdés
18éves lány vagyok és leszbikus.4 honappal ezelőtt ismertem meg a mostani barátnőmet, a sulimmal mentünk konditerembe, és ott pont ment hip-hop óra, és ő ott táncolt. Édes kalács , tátva maradt a szám olyan jol mozgott, és már az elején éreztem hogy ő kell nekem. Észrevette hogy figyelem,és rám mosolygott, aztán elkezdtünk beszélgetni, és 1 hétre rá összejöttünk.Nagyon szeretjük egymást, az első alkalommal vártunk 1 honapot, azóta rendszeresen szeretkezünk.Na a gond az, hogy mindketten szüzek vagyunk.Megbeszéltük már hogy egymással szeretnénk elvesziteni, és hát ez csakis vibrátorral lehetséges, viszont a felcsatolhatosnál döntöttünk mert az valahogy meghittebb és intimebb... Lezsiroztuk hogy na akkor igy lessz, megrendeljük és végre tulesünk rajta, amikor a barátnőm visszavonulot fújt. Mert fél tőle hogy fájni fog.... Szeretkezés közben mindig bevaditom és hagyom hogy kilépjen a komfortzónájábol, és nagyon szenvedélyes szokott lenni, de amikor befejeztük az aktust, és rákérdezek hogy kicsim akkor most hogy legyen vagy csináljuk e vibrátorral, akkor mindig visszazökken a valóságba és a "félénk" oldala győzedelmeskedik, pedig alapjáraton egy nagyon vagány, aranyos csaj ami a szivén a száján. Nos én nem sürgetem őt, és lehet ugy látszik hogy nincs rá még felkészülve, pedig én érzem hogy igen, csak fél a fájdalomtol. De ugyis vigyáznék rá, azt akarom hogy neki jó legyen.. A kérdésem az lenne hogy mit tegyek, vegyem e rá erre a dologra, vagy hagyjam igy a dolgokat?

2016. ápr. 4. 11:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
Egy hetero lány férfiakkal szexel, és a hetero szexhez elengedhetetlen a pénisz. Ha egy férfinak nem lenne pénisze, nem kéne a nőnek. Lehet szépítgetni, de így van.
2016. ápr. 5. 19:26
 32/35 anonim válasza:
75%

Ki beszel rola hogy a heteronak nem kell?? Mi arrol beszelunk hogy a leszbikusnoknak nem. És "a statisztikák és

megfigyelések szerint a

legtöbb nő hetero, szóval mi

is a gondod?" a legtöbb nem mindenkit jelent es egyebkent is mi ez a "lételeme" szó te. Mondjuk a f...nál tovább úgy se jut az agyad, egy ostobától ne is várjunk semmit

2016. ápr. 5. 19:35
 33/35 anonim ***** válasza:
17%

Hát.. facebookon meg élőben is mindegyik sír, ha épp nincs pasija, a kóros szeretethiány mellett a szexhiány is ott lebeg.

Illetve elég egy ittas női társasággal beszélgetni, máris központi téma lesz a farok.

Illetve szívesen dőlnek férfiak ágyába ha már hiányuk van.

Tisztelet a kivételnek, kevesen vannak.

2016. ápr. 5. 19:38
 34/35 anonim válasza:
igen pontosan tisztelet a kivetelnek! Mert van.
2016. ápr. 5. 20:10
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

De nem is az, ezt miért a leszbikus kategóriában kell tárgyalni? :D

Kit érdekel itt a férfiak farka?

De akkor ha már felhoztad, tárgyaljuk ki.

Van olyan hetero női ismerősöm, aki csak attól, mert a férfiakat szereti, még nem farok mániás :)

Emberfüggő, hogy mennyire szex és nemi szerv mániás valaki, ne általánosíts a hetero nők között se, ha már itt tartunk. Nekem temérdek nő meséli, hogy nem is élvezi annyira a szexet, csak a párja örömére vállalja be, próbálja kényeztetni stb. és itt mindegy a farok technika, vannak nők, akik egyszerűen nem kívánják annyira a szexet, ennyi.

De te férfiként ne mondd már meg a hetero nők nevében se :D

2016. ápr. 6. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!