Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy a barátnőm belemenjen?
Leszbikus vagyok: Én például mindig is irtóztam az ilyesmitől. Párom se akarná magában, viszont amilyen debil, ő szívesen kipróbálná velem a felcsatólhatóst, persze ha az rajta van. Megmondtam, hogy abból nem fog enni. Nekem ő kell, nem pedig egy férfi nemiszervről mintázott műanyag cucc.
Úgyhogy letett róla.
Lehet a barátnőd is így van ezzel (már ha leszbikus, ha biszex, akkor nem szóltam)
Mert amúgy nekem is jól hangzik, esetleg egy elvetemültebb pillanatomban szóban bele is mennék, de tovább egyszerűen nem. Nem akarok egy olyan izét a lábam közé.
Szóval én megértem. Téged miért zavar? Miben gátol a szűzhártya téged? Ujjal is el lehet szakítani, ha éppen úgy van, nem kell óvatoskodni miatta. Mi sosem foglalkoztunk ezzel, pedig sosem járt a házunk táján pénisz, azt se tudom, meg van-e még vagy átszakadt. Eleve nincs mindenkinek, van aki sport közben szakítja ki véletlenül (pl rossz spárga), van akinek szinte nem is vérzik vagy fáj, ha elszakad. Nincs sok jelentőssége. Ezzel lehet, hogy csak egy gátat építesz benne. Lehet majd kicsit később belemegy, ne erőltesd.
És igen: Ha szexuális életet élsz, meg volt az első aktus, akkor már nem vagy szűz.
Azért hisszük, hogy a "pénisz körül forog a világ", mert amelyik csajjal beszéltem, mindegyiket foglalkoztatta a pénisz.
Egyszerűen egy nő lételeme a farok, még jobban mint egy férfinak a punci (egy férfi teheti egy másik férfi lukába is a péniszét, bár ez sem nekem való).
Másrészről, hogy valószínűleg nem leszbikusokat kérdezett.. Esküszöm itt néhány férfi annyira pénisz mániás, hogy csoda, hogy nem melegek.. Le lehet pontozni 1000x is, ezzel csak magatokat igazoljátok..
Amúgy meg, hogy egy nőnek orgazmust okozz, nem kell a hüvelyébe belenyúlni, ugyanis a nők érzékeny része a csikló, amit elég ha csak simogatsz. Ide hova kell pénisz? Ha már szerinted a lyuk a lényeg... Másrészről, meg mint kerestek a leszbikus kategóriába, Hetero férfiként?! Mert ti aztán biztos nagyon tudjátok... Bocsánat ha túl feministának tűntem, de egyszerűen ilyen tartalmú kijelentésekkel, hogy egy nő lételeme a pénisz... Amúgy se vonzódom a férfiakhoz, de az ilyenek miatt még hányingerem is van.. Csak sajnálni tudom a barátnőtöket... Még szerencse, hogy azért van pár normális férfi ismerősöm is, aki megnyugtat, hogy nem csak ilyen barmok élnek a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!