Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan érjem el hogy a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Natusia kérdése:

Hogyan érjem el hogy a barátnőm belemenjen?

Figyelt kérdés
18éves lány vagyok és leszbikus.4 honappal ezelőtt ismertem meg a mostani barátnőmet, a sulimmal mentünk konditerembe, és ott pont ment hip-hop óra, és ő ott táncolt. Édes kalács , tátva maradt a szám olyan jol mozgott, és már az elején éreztem hogy ő kell nekem. Észrevette hogy figyelem,és rám mosolygott, aztán elkezdtünk beszélgetni, és 1 hétre rá összejöttünk.Nagyon szeretjük egymást, az első alkalommal vártunk 1 honapot, azóta rendszeresen szeretkezünk.Na a gond az, hogy mindketten szüzek vagyunk.Megbeszéltük már hogy egymással szeretnénk elvesziteni, és hát ez csakis vibrátorral lehetséges, viszont a felcsatolhatosnál döntöttünk mert az valahogy meghittebb és intimebb... Lezsiroztuk hogy na akkor igy lessz, megrendeljük és végre tulesünk rajta, amikor a barátnőm visszavonulot fújt. Mert fél tőle hogy fájni fog.... Szeretkezés közben mindig bevaditom és hagyom hogy kilépjen a komfortzónájábol, és nagyon szenvedélyes szokott lenni, de amikor befejeztük az aktust, és rákérdezek hogy kicsim akkor most hogy legyen vagy csináljuk e vibrátorral, akkor mindig visszazökken a valóságba és a "félénk" oldala győzedelmeskedik, pedig alapjáraton egy nagyon vagány, aranyos csaj ami a szivén a száján. Nos én nem sürgetem őt, és lehet ugy látszik hogy nincs rá még felkészülve, pedig én érzem hogy igen, csak fél a fájdalomtol. De ugyis vigyáznék rá, azt akarom hogy neki jó legyen.. A kérdésem az lenne hogy mit tegyek, vegyem e rá erre a dologra, vagy hagyjam igy a dolgokat?

2016. ápr. 4. 11:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
85%

Leszbikus vagyok: Én például mindig is irtóztam az ilyesmitől. Párom se akarná magában, viszont amilyen debil, ő szívesen kipróbálná velem a felcsatólhatóst, persze ha az rajta van. Megmondtam, hogy abból nem fog enni. Nekem ő kell, nem pedig egy férfi nemiszervről mintázott műanyag cucc.

Úgyhogy letett róla.

Lehet a barátnőd is így van ezzel (már ha leszbikus, ha biszex, akkor nem szóltam)

Mert amúgy nekem is jól hangzik, esetleg egy elvetemültebb pillanatomban szóban bele is mennék, de tovább egyszerűen nem. Nem akarok egy olyan izét a lábam közé.

Szóval én megértem. Téged miért zavar? Miben gátol a szűzhártya téged? Ujjal is el lehet szakítani, ha éppen úgy van, nem kell óvatoskodni miatta. Mi sosem foglalkoztunk ezzel, pedig sosem járt a házunk táján pénisz, azt se tudom, meg van-e még vagy átszakadt. Eleve nincs mindenkinek, van aki sport közben szakítja ki véletlenül (pl rossz spárga), van akinek szinte nem is vérzik vagy fáj, ha elszakad. Nincs sok jelentőssége. Ezzel lehet, hogy csak egy gátat építesz benne. Lehet majd kicsit később belemegy, ne erőltesd.

És igen: Ha szexuális életet élsz, meg volt az első aktus, akkor már nem vagy szűz.

2016. ápr. 4. 13:59
 12/35 anonim ***** válasza:
68%
** Az NEM befolyásolja, hogy milyen a szex.. bocsánat, a leglényegesebb szó lemaradt. "Leszbik, nektek mi bajotok a farokkal?" miért hiszi minden férfi azt (tisztelet a kivételnek) ,hogy a pénisz körül forog a világ? Nincs szükségünk rá, anélkül is élvezni lehet a szeretkezést, sőt! Valamint a hüvely sok másra is való, azon kívül hogy valami legyen benne..
2016. ápr. 4. 14:02
 13/35 anonim ***** válasza:
22%

Azért hisszük, hogy a "pénisz körül forog a világ", mert amelyik csajjal beszéltem, mindegyiket foglalkoztatta a pénisz.

Egyszerűen egy nő lételeme a farok, még jobban mint egy férfinak a punci (egy férfi teheti egy másik férfi lukába is a péniszét, bár ez sem nekem való).

2016. ápr. 4. 18:17
 14/35 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egyszerűen az zavarja, hogy nőként férfira akarsz hasonlítani, férfias dolgokat akarsz vele csinálni. Műfäsz, behatolás, rámenősködés... szerintem nem csoda, hogy visszavonulót fúj, igazából én se hagynám ezeket.
2016. ápr. 4. 18:51
 15/35 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy leszbikusként ő a nőt keresi benned.
2016. ápr. 4. 18:52
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 13-as,akkor itt egy nő akit nem érdekel :D xD Hogy milyen hülyék vannak! Na a ribikből induljon már ki az összes csekély értelmű hapsi :D
2016. ápr. 4. 18:54
 17/35 anonim ***** válasza:
79%

Másrészről, hogy valószínűleg nem leszbikusokat kérdezett.. Esküszöm itt néhány férfi annyira pénisz mániás, hogy csoda, hogy nem melegek.. Le lehet pontozni 1000x is, ezzel csak magatokat igazoljátok..

Amúgy meg, hogy egy nőnek orgazmust okozz, nem kell a hüvelyébe belenyúlni, ugyanis a nők érzékeny része a csikló, amit elég ha csak simogatsz. Ide hova kell pénisz? Ha már szerinted a lyuk a lényeg... Másrészről, meg mint kerestek a leszbikus kategóriába, Hetero férfiként?! Mert ti aztán biztos nagyon tudjátok... Bocsánat ha túl feministának tűntem, de egyszerűen ilyen tartalmú kijelentésekkel, hogy egy nő lételeme a pénisz... Amúgy se vonzódom a férfiakhoz, de az ilyenek miatt még hányingerem is van.. Csak sajnálni tudom a barátnőtöket... Még szerencse, hogy azért van pár normális férfi ismerősöm is, aki megnyugtat, hogy nem csak ilyen barmok élnek a földön.

2016. ápr. 4. 19:12
 18/35 A kérdező kommentje:
Ő biszexuális. Ujjal nem szeretném mert eléggé cudar. Engem a volt barátnőm ujjal félig átszakitott hát mit ne mondjak nem volt egy kellemes élmény.És igen tisztában vagyok a nők testrészeivel, tudom hogy hol a gyengepontjuk, én is csaj vagyok.És nem vagyok férfias, nőies leszbikus vagyok, de a kapcsolatban valóban én vagyok a dominánsabb, a hetero pasiknak meg csak annyit, hogy f*nguk sincs erről az egész leszbikus témárol szoval marhára nem értem minek kell ide kommentelgetni. Egyébként köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 4. 19:25
 19/35 anonim ***** válasza:
A nő testrészeit nem neked írtam, hanem a hetero férfiaknak, akik itt osztják az "észt"... a szűzhártya átszakítása sehogy se kellemes amúgy...Készülj fel, hogy úgy is fájni fog.
2016. ápr. 4. 19:30
 20/35 A kérdező kommentje:
Ja értem akkor bocsi. És én tényleg felkészültem,szeretem őt és vele akarom.ÉS egyszer ugyis tul kell esni rajta.:)
2016. ápr. 4. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!