Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan könnyebb elveszteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan könnyebb elveszteni a szüzességet?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hónapja együtt vagyunk. Szeretnénk már lefeküdni egymással. Én még szűz vagyok. Arra vonatkozna a kérdésem hogy ha ráülök az a jobb vagy ha misszionárius pózban csináljuk elsőnek? Ti melyik pózt tanácsoljátok első alkalomra? Előre is köszönöm szépen mindenki válaszát.

19/L

2017. ápr. 9. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

ha nagyon megbízol a barátodban, akkor a misszionárius, mert te hagyod, hogy csinálja, tehát neked nem kell dolgozni, meg ez sokkal bensőségesebb,

de ha félsz, hogy durva lenne, akkor a lovagló, mert ott a te tempód megy, annyit engedsz magadba, amennyit akarsz, bár itt nagyobb a kockázat, hogy nagyon mélyre megy, meg ugye te dolgozol

2017. ápr. 9. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Nekem amikor nem szüzen először próbáltam a lovaglót, akkor is fura volt, bénáztam stb. Szerintem jobb a misszionárius póz erre a célra.
2017. ápr. 9. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Először misszionáriusban csináltuk. Úgy sokkal lazább tudok lenni, mint lovaglóban, mert úgy feszül a combom, nem vagyok annyira laza hüvely környékén sem. Szóval első alkalomra a misszionáriust javaslom. Remélhetőleg barátod óvatos és figyelmes lesz.
2017. ápr. 10. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

A lovaglást eleve nehezebb jobban csinálni mint a misszionáriust. Fizikailag is megterhelobb. Elso alkalom lesz, nem hiszem hogy tul jo dontés lenne. Alapbol idegessebb leszel kicsit. És mind a mellett lovagloban neked kell ráulni a péniszre, szoval neked kell beletalálni, míg misszionáriusban a fiura hárul ez a feladat.

Mond meg barátodnak, hogy legyen gyengéd és ovatos. Ne feledd, hogy sex és elojáték kozben beszeljetek jo sokat, és magánál a behatolásnál is mond meg neki, hogy milyen pozban, milyen tempoban milyen mélyen esik neked jol. ÉN személy szerint csak mégjobban megvadulok, ha a barátnom mindig szol, hogy így meg ugy jo. Ha eltalálom ahogy szereti, és szol hogy pont ott, na akkor szedem szét ot. ;) ugy hogy komunikáljatok.

26F

2017. ápr. 10. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Mindenképp misszionárius. :) Én az első alkalomkor olyan ideges voltam, hogy bár maximálisan megbíztam/megbízok most is a barátomban, remegtem mint a nyárfalevél. :D Így én voltam alul, és még így is elég sokáig kellett lazítania ahhoz, hogy sikerüljön a művelet. Bár nem is fájt nagyon, és nem is véreztem, tehát igazából csak be voltam parázva. :) A lovaglóval az a baj, hogy meg is kell tartanod magad, és lehet ha érzed a feszülést akkor csak mégjobban befeszülsz, és úgy sokkal rosszabb. Inkább misszionáriusban legyetek, így ha a barátod óvatos lesz akkor nem is fog kellemetlen leni, és irányítani is tudod.
2017. ápr. 11. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!