Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan könnyebb elveszteni a szüzességet?
A barátommal 3 hónapja együtt vagyunk. Szeretnénk már lefeküdni egymással. Én még szűz vagyok. Arra vonatkozna a kérdésem hogy ha ráülök az a jobb vagy ha misszionárius pózban csináljuk elsőnek? Ti melyik pózt tanácsoljátok első alkalomra? Előre is köszönöm szépen mindenki válaszát.
19/L
ha nagyon megbízol a barátodban, akkor a misszionárius, mert te hagyod, hogy csinálja, tehát neked nem kell dolgozni, meg ez sokkal bensőségesebb,
de ha félsz, hogy durva lenne, akkor a lovagló, mert ott a te tempód megy, annyit engedsz magadba, amennyit akarsz, bár itt nagyobb a kockázat, hogy nagyon mélyre megy, meg ugye te dolgozol
A lovaglást eleve nehezebb jobban csinálni mint a misszionáriust. Fizikailag is megterhelobb. Elso alkalom lesz, nem hiszem hogy tul jo dontés lenne. Alapbol idegessebb leszel kicsit. És mind a mellett lovagloban neked kell ráulni a péniszre, szoval neked kell beletalálni, míg misszionáriusban a fiura hárul ez a feladat.
Mond meg barátodnak, hogy legyen gyengéd és ovatos. Ne feledd, hogy sex és elojáték kozben beszeljetek jo sokat, és magánál a behatolásnál is mond meg neki, hogy milyen pozban, milyen tempoban milyen mélyen esik neked jol. ÉN személy szerint csak mégjobban megvadulok, ha a barátnom mindig szol, hogy így meg ugy jo. Ha eltalálom ahogy szereti, és szol hogy pont ott, na akkor szedem szét ot. ;) ugy hogy komunikáljatok.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!