Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése huszonéves lányként egyéjszakás kalandban. Nagy butaság vagy várjak még az "igazira"?
Régebben elég zárkózott voltam, részben annak is tudom be a dolgot. Most kezdek megnyílni, így egyre több emberrel vagyok jóban, ám ők nagyrészt lányok. Volt meg van is mélyebb barátságom fiúkkal, de az más lapra tartozik.
Mit tegyek, várjak még? Hiába próbálok ismerkedni, elmenni erre-arra, néhány beszélgetés után bukik mindenkivel a dolog... Kapcsolatnak, randinak még a közelében sem voltam.
1. A szüzesség nem betegség, amiből ki kell gyógyúlni minél előbb.
2. Mivel nem túl régóta keresgélsz, ne légy türelmetlen.
3. Alkalmit találhatsz bármikor, próbálkozz még egy ideig. Az élmény kárpótólni fog!
Sokkal pozitívabb, maradandóbb elmény lesz ha szerelemből csinálod, ahhoz képest hogy azon görcsölj, hogy csak egy fogalomtól akarsz megszabadulni (szüzesség)...
Javaslom egy olyan férfi társaságát, aki ismeri a női testet, és van annyi szexuális kultúrája, hogy tudja, miként kell bánni egy szűz, női testel.
36/f. (eddig 4 szűz barátnőm volt).
Egyéjszakás helyett inkább válassz ki valakit és beszéld meg vele a dolgot. Egy részeg srácnak a bulibol mosdatlanul hiába mondod, hogy szűz vagy akkor is csak durr bele lesz.
DE, ha tényleg nem birod már és mindenképp elszeretnéd veszíteni egy jó fiú barát, esetleg egy idegen aki tetszik és szimpi megbeszélés, hogy szűz vagy elszeretnéd veszíteni megtudjátok szépen oldani és még úgy is lehet kellemes élmény :D 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!